Signal Iduna Asigurare Reasigurare S.A.

4.29 out of 70 ratings

Strada Gara Herăstrău, 2, Bucharest, Romania

Contact Follow

SIGNAL IDUNA ROMANIA

Grupul Signal Iduna a inceput operatiunile in Romania in iunie, avand ca principala directie asigurarile private de sanatate. Incepand cu anul, activitatea Signal Iduna s-a focalizat pe asigurarile de sanatate dedicate segmentului corporate.

Misiunea noastra este de a oferi solutii de asigurare cu servicii si produse personalizate care depasesc asteptarile clientilor. Suntem aici pentru clientii nostri, in parteneriat cu ei, pentru a gasi cele mai bune solutii pentru nevoile curente si planurile de viitor.

Strategia companiei de a crea produse care sa raspunda cat mai bine cerintelor clientilor a dus la pozitionarea companiei pe locul I pe segmentul asigurarilor de sanatate *.

In calitate de lider al pietei de asigurari de sanatate, vrem sa devenim un model pentru promovarea si furnizarea unor servicii de sanatate calitative clientilor.

Ne dorim sa fim un partener de incredere, care sa ofere angajatilor o viata sanatoasa si prospera si angajatorilor instrumente pentru motivarea si retentia acestora.

* date oficiale furnizate de INSURANCE PROFILE, nr