SIDE GRUP S.R.L.

Responsive Employer
3.99 out of 84 ratings

Arad, Romania

Follow

Side Grup este o companie cu o vechime de peste 14 ani pe piata din Romania, flexibila si dinamica, liderul pietei nationale de curatenie si igiena oferind clientilor sai o gama larga de produse destinate aplicatiilor profesionale de catering, igiena si curatenie, menaj, decor, gastro si party.
Pozitia de direct si exclusiv importator al produselor din portofoliu, ne ofera sansa de a oferi clientilor nostri preturi avantajoase care, coroborate cu serviciile logistice prestate, sa asigure reduceri de costuri in aria serviciilor si materialelor indirecte


Misiunea noastra
 Este de a crea valoare pentru clientii nostri prin solutii competitive, servicii excelente si parteneriate de succes.
 Produsele din portofoliul Side Grup au un standard inalt de calitate, compania noastra avand ca tinta dezvoltarea continua a calitatii serviciilor oferite.
 Certificarea Sistemului de Management al Calitatii SR EN ISO 9001:2015, prin care organizatia noastra s-a angajat in proiectarea, implementarea si imbunatatirea continua a modului de lucru, abordarea prin procese si proceduri.


Portofoliu
 Side Grup Romania ofera o gama de peste 2500 de produse destinate aplicatiilor profesionale de curatenie si igiena, aplicatiilor de horeca si gastro.
 Dezvoltarea continua a portofoliului de produse se bazeaza pe cerintele semnalate din piata de la clientii nostri, cu respectarea si satisfacerea stricta a cerintelor de calitate nationale si internationale impuse.