Sequoia Models

3.50 out of 2 ratings

Bulevardul Ion Mihalache, 1, Bucharest, Romania

Apply

Compania noastra –una dintre cele mai vechi pe piata romaneasca de profil- desfasoara activitatea de recrutare si selectie de personal de peste 25 de ani.
Solicitarile clientilor nostri de a le pune la dispozitie personal cu calitati si abilitati specifice pentru activitati de munca (in mod special posturi office), ne-au ghidat spre dezvoltarea unui departament specific de resurse umane – Sequoia Personnel Management- care se ocupa de 16 ani cu recrutarea, selectia si gestionarea activitatii de personal pentru companiile ce externalizeaza serviciile anumitor posturi din organigrama.
Companii de anvergura mondiala cat si clienti mai mici au apelat la serviciile noastre si au primit in schimb servicii de o calitate ireprosabila.
Recunoasterea calitatii serviciilor noastre si a personalului selectat de noi poate fi exprimata statistic: peste 80% din personalul angajat pe posturi entry-level a promovat pe posturi superioare in cadrul companiilor unde lucrau.
De-a lungul timpului ne-am bucurat sa fim deschizatori de drum in cariera pentru numerosi tineri, acordandu-le oportunitatea de a-si gasi un post pe masura asteptarilor lor.
Printre aceste persoane speram sa te numeri si tu. SUCCES!

This employer does not have any available jobs at the moment.