Semmelrock Stein + Design SRL

4.22 out of 23 ratings

Șoseaua București-Ploiești, 42-44, Bucharest, Romania

Contact Follow
De mai bine de 50 de ani, Semmelrock Stein+Design folosește designul la nivel de artă, know-how-ul și producția prin mijloace tehnologice modern pentru a veni cu idei inovative și pentru a impune standardele în piața producătorilor de pavaje. Astfel, compania se poziționează ca furnizor de top în livrarea soluțiilor de amenajări exterioare din Centrul și Estul Europei.

Semmelrock este 100% subsidiară a Wienerberger AG, având o bază industrial modernă, o capacitate mare de producție și puncte de vânzare în zonele centrale și estice ale Europei. Cu 16 fabrici în opt ţări – Austria, Slovacia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, Croația, România, Bulgaria – și puncte de vânzare în Slovenia, Serbia, Bosnia şi Herțegovina, compania ajunge la aproximativ de angajați.

Poziționarea fabricilor cât mai aproape de clienți şi oferirea posibilității de service şi garanție arată orientarea către client, dar și încrederea în rezistenţa soluțiilor oferite. Aprovizionarea locală cu materii prime, cât și rutele eficiente de livrare a produselor finite respectă normele de protejare
a mediului înconjurător.

Sustenabilitatea este o direcție importantă în strategia grupului și este prezentă în companie de zeci de ani. Aceasta implică atenție deosebită pentru mediul înconjurător și dezvoltarea unor soluții rezistente. Angajamentul faţă de un management sustenabil este publicat în raportul de sustenabilitate Wienerberger. Puteți găsi informația completă pe .

Produsele Semmelrock au diverse domenii de aplicabilitate, de la piețe publice, străzi și zone de promenadă, la zone rezidențiale și grădini. „Ca designer al soluțiilor de amenajări exterioare, ne găsiți acolo unde oamenilor le place să se relaxeze”, spune Robert F. Holzer. Cei care pun pasiune în ceea ce fac devin oamenii cei mai de succes. Noi punem pasiune în arta pavajelor – trăim „Pasiune pentru Pavaje”.