Season Hill

0.00 out of 0 ratings

Strada Poiana Soarelui, Brașov, Romania

Hours:
M
10:00 - 18:00
T
10:00 - 18:00
W
10:00 - 18:00
T
10:00 - 18:00
F
10:00 - 20:00
S
10:00 - 20:00
S
10:00 - 20:00
Apply

SEASON HILL POIANA BRASOV

Centru de agrement si ditractie outdoor

Season Hill este un concept unic prin faptul că este primul parc de agrement dintr-o stațiune turistică montană care oferă alternative de petrecut timp liber în orice sezon. Season Hill își desfășoară principala activitate în Poiana Brașov, cea mai mare stațiune de sporturi de iarnă din România, cu un potențial turistic foarte mare. Tocmai din cauza acestui potențial Season Hill dorește să ofere motive în plus pentru oricine dorește să petreacă și vara un concediu plăcut în stațiune.
Am adus la un loc activitățile pentru familii, prieteni și amatori de senzații tari desfășurate într-o zonă de agrement care garantează siguranța tuturor și care funcționează după standardele bine puse la punct.

MOUNTAINCART

Ești în căutare de aventură? Ești în cel mai bun loc!

Season Hill aduce în Poiana Brașov un concept nou, unic, cel mai interesant și captivant echipament : MOUNTAINCART.

Acesta este special conceput pentru a garanta atât distracția la cote maxime cât și siguranța celor care aleg acest fel de distracție.

Te vei bucura de adrenalină , distracție și voie bună admirand peisajele frumoase și respirând aer curat.

MountainCart nu este dotat cu pedale, astfel te poți bucura de o coborâre la cote maxime de adrenalina, fară să depui efort. Cele trei roţi și sistemul de frânare care poate fi acţionat atât din stânga cât şi din dreapta, garanteaza astfel efectuarea de trucuri şi chiar drifting-uri .

Astfel, familiile cu copii, vârstnicii și binențeles tinerii iubitori de aventură vor fi fascinați de Mountaincart!

Cum ar fi sa ai cea mai inedita petrecere de ziua ta invitandu-ti prietenii la o cursa cu cum ar fi sa organizezi celei mai bune prietene /celui mai bun prieten cea mai tare petrecere de burlacie cu mountaincart-ul !!?? Suna bine,nu-i asa? 

Organizam evenimente de tip team building .

This employer does not have any available jobs at the moment.