SCOALA GIMNAZIALA "PRO INGENIO"

Responsive Employer
4.57 out of 7 ratings

Bucharest, Romania

Follow

Școala Gimnazială Pro Ingenio a luat ființă în anul, din dorința de a asigura un climat familiar continuu copiilor care au început gradinița la Happy Planet Kids.

Şcoala Gimnazială Pro Ingenio , instituţie de învăţământ preuniversitar particulară, este acreditată pentru nivelul de învăţământ primar și gimnazial prin OMEC nr. 3806 din

Școala Gimnazială Pro Ingenio își propune un drum al cunoașterii pe care copiii să îl străbată asumându-și roluri de gânditori, creatori, ascultători, interlocutori și nu în ultimul rând parteneri.

Pro Ingenio propune o educație personalizată a copiilor printr-o metodologie activă, astfel încât fiecare elev să atingă maximul de dezvoltare posibilă pentru capacitățile și aptitudinile sale.

A educa presupune mai mult decât a instrui. Nu ne dorim doar să transmitem cunoștințe sau tehnici pentru a progresa în viata, ci și să dăm sens existenței, favorizând astfel dezvoltarea armonioasă și progresivă a elevului.

Pro Ingenio este o familie formată din copii, părinți, bunici, profesori, care și-a conturat încă de la început o serie de valori clare:ntegritateCompetițiePerformanță,ibertateAdevăr.

Te așteptăm în familia Pro Ingenio!

This employer does not have any available jobs at the moment.