SCC ERBASU SA

Responsive Employer
4.16 out of 57 ratings

Strada Nicolae G. Caramfil, 72, Bucharest, Romania

Follow

In prezent, GRUPUL ERBASU are aproximativ 1000 de salariati (ingineri, proiectanti, maistri, tehnicieni, muncitori calificati si necalificati, personal indirect productiv).
Din dorinta de a se optimiza si de a-si creste gradul de profesionalizare, in anul 2001 Constructii Erbasu SA s-a transformat in GRUPUL DE COMPANII ERBASU, fiecare entitate rezultata avand domenii de expertiza distincte si bine definite:

• CONSTRUCTII CIVILE - toate tipurile de proiecte de constructii civile cu diferite grade de dificultate in interiorul tarii si in afara ei cu o experienta de peste 25 de ani;

• ERBASU GENERAL CONSTRUCT SA - logistica si productie industriala;

• SELFCONSULTING SRL - diverse servicii in proiectare si consultanta.

Alaturi de domeniul hotelier s-a creat divizia agroalimentara, cel mai nou sector in care o parte a profitului realizat a fost investita in ultimii ani.

• ERBALACT SRL (Fabrica de lactate) este rodul unei investitii de trei milioane de euro. Noua unitate productiva din cadrul Grupului de firme Erbasu are o capacitate de procesare delitri lapte pe zi, face parte din strategia de integrare pe verticala a activitatilor din domeniul agroalimentar si prelucreaza materia prima obtinuta in ferma proprie. Fabrica produce lactate naturale, sanatoase, cu gust traditional romanesc – lapte proaspat, iaurt natural, sana, smantana, unt, cascaval, branza Telemea, branza Fagaras, precum si produse fabricate in mod traditional – branza de burduf tip Nucet, Lapte Covasit si Urda cu marar;

• ERAGRO NUCET SRL - Ferma de crestere bovine - este principalul furnizor de materie prima al Fabricii Erbalact avand, in prezent, 250 de vaci Holstein, efectiv ce va creste prin investitii, in urmatorii trei ani, la capete.