Scandinavian language school

Responsive Employer

Vilnius, Lithuania

Follow Unfollow

Company details

SLS (Scandinavian Language School) aduce începând din acest an oferta de formare și de muncă pentru asistenții medicali generaliști români, care iși doresc să profeseze în Scandinavia. Compania face parte din grupul Rotam AS, alături de SEIE AS si Continuum AB (alte două companii din grup, care oferă contracte de muncă asistentilor în sistemul sanitar scandinav).

In Norvegia - compania SEIE AS - oferă servicii de sănătate, asistență medicală și personală, în sistemul sanitar norvegian. Compania colaborează cu instituțiile publice de îngrijire medicală și alte instituții de sănătate și îngrijire la domiciliu, de pe întreg teritoriul Norvegiei. Compania caută să angajeze asistenți medicali generaliști, pentru a lucra în casele de îngrijire vârstnici și în proiecte de îngrijire la domiciliu, în sistemul sanitar norvegian.

In Suedia - compania Continuum AB – este o companie internațională, în creștere rapidă, cu o poziție puternică pe piața serviciilor de îngrijire a sănătății din Suedia. Compania caută să angajeze asistenți medicali generaliști, cu experiență profesională diferită și competențe pentru a lucra în spitalele din Suedia.

SLS (Scandinavian Language School) oferă cursuri de limba suedeză, susținute de profesori români foarte bine pregătiți, online, din confortul casei fiecarui cursant înscris în program. Cunoștințele de limbă suedeză vă vor permite să lucrați și să vă adaptați mai repede în sistemul de sănătate scandinav.