Vascar

4.19 out of 36 ratings

Vaslui, Romania

Contact Follow

În urmă cu peste 35 de ani, am pornit la drum cu un gând. Acela de a oferi clienților și partenerilor noștri calitate la nivel de excelență în industria de procesare a cărnii din România. În această călătorie, am transformat fiecare obstacol într-o nouă oportunitate și am țintit întotdeauna mai sus. Astăzi Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, cu un portofoliu format din două branduri prestigioase, Moldova în Bucate și Vascar.

Produsele noastre au la bază rețete tradiționale, cu carne și mirodenii din belșug. Începem cu selectarea atentă a ingredientelor, pentru a fi de cea mai bună calitate. Apoi adăugăm mirodenii, atât cât e nevoie pentru un gust savuros. Respectăm rețete tradiționale, care amintesc de oameni dragi și de momentele speciale petrecute alături de ei. Dar avem și un secret, ceva ce nu se găsește în nici o rețetă: pregătim mâncarea cu drag.

Selectăm atent portofoliul de produse pe care le distribuim, pe baza cercetărilor de piață ce iau în considerare specificul și nevoile clienților noștri. Produsele noastre se găsesc atât în magazine proprii din regiunea Moldovei, cât și în oferta partenerilor tradiționali și a principalelor hypermarket-uri din România. Nu în ultimul rând, ne mândrim cu produsele “marcă proprie” pe care le producem pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image, Penny și Lidl.

Vascar este o companie dinamică,  care investește constant în noi tehnologii, extinderea rețelei de distribuție și nu în ultimul rând în pregătirea echipei astfel încât să fie mereu în pas cu cerințele industriei și să răspundă exigențelor unui număr cât mai mare de clienți.