SC TEKZEN ROM SRL

4.06 out of 18 ratings

Bucharest, Romania

Contact Follow

Tekzen a intrat pe piata romaneasca in anul, prin deschiderea primului sau magazin de bricolaj la Brasov.

Din anul 2014 a mutat operatiunile in Bucuresti, abordand piata cu un nou concept de retail condensat in magazine cu suprafete mai mici. Venim in intampinarea clientilor nostrii cu o gama larga de produse de amenajari, constructii, mobilier, articole casnice  si decoratiuni pentru casa, birou si gradina,  produse la preturi competitive si calitate garantata de marca proprie TekZen Home

Oferim clientilor nostrii solutii pentru a-si amenaja singuri casa visurilor lor ( Do It Yourself ), avand la dispozitie aproximativde produse listate.

 Tekzen face parte din Tekfen Holding, o companie cunoscuta la nivel global in sectorul constructiilor magistrale. Tekfen functioneza din anul 1956 avand o traiecterie progresiva de la infiintare si pana in present, dezvoltand alaturi de companiile de constructii ale grupului si alte domenii de interes economic major precum agricultura, iluminat, exploatari de piatra, fertilizatori, adezivi, etc.

Misiunea nostră Este să oferim clienţilor produse şi servicii pentru casă, construcţii, hobby şi grădină, pentru o viaţă de mai bună calitate, luând ca bază satisfacerea clientului şi asumarea responsabilităţii sociale şi de mediu. Viziunea nostră Să devenim o marcă internaţională lider în sector, cu angajaţi şi parteneri mulţumiţi, cu succese în ţară şi străinătate.