Search for jobs
Job title, keyword or company name
City / County / Country

SC Tehno-Edil AMF SRL

Responsive Employer

Bucharest, Romania

Apply Follow

TEHNO-EDIL AMF, efectueaza servicii de proiectare si consultanta in domeniul constructiilor, ramura: cai ferate, drumuri si poduri; amenajari si constructii hidrotehnice; constructii civile, industriale si agricole.

Societatea Comerciala TEHNO-EDIL AMF, este o societate aparuta pe piata in zona de prestari servicii din domeniul proiectarii constructiilor, infiintata in anul 2016.

Societatea si-a inceput activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar care prin calitatea proiectarii, alegerea celor mai bune solutii din punct de vedere tehnico-economic si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale, au dus cel putin capitalul de incredere care sa o recomande pentru noi colaborari.

Capacitatea organizatiei de a se adapta cu rapiditate cerintelor in continua schimbare ale beneficiarilor si, in general, ale pietei serviciilor din domeniul constructiilor, a dat posibilitatea contractarii de servicii care au presupus un grad sporit de dificultate sau care a presupus utilizarea de materiale si tehnologii noi, in proiectare.

Acest lucru a fost posibil in conditiile in care managementul firmei a inteles din primul moment ca unul din elementele cheie ale functionarii proceselor este capabilitatea personalului si ca trebuie sa intreprinda actiuni care sa garanteze permanent concordanta cu cerintele domeniului de activitate, prin achizitionarea de programe licentiate, calculatoare performante, imprimante si un mediu de lucru placut, prietenos.

EHNO-EDIL AMF . este o firma dinamica, dornica sa isi consolideze pozitia pe segmentele de piata pe care actioneaza prin realizarea de proiecte pe diferite segmente din domeniul constructiilor. Cuvantul ce caracterizeaza societatea, din relatarile beneficiarilor si colaboratorilor este CALITATEA.

This employer does not have any available jobs at the moment.