SC STIL IMOBIL IASI SRL

Iași, Romania

Contact Follow

Primul pas este cel mai dificil…

Putini sunt cei inca activi din domeniu care, in acest moment, sa isi poata aduce aminte de piata imobiliara a Romaniei anilor ’90 - un segment prea putin reglementat, intr-o piata emergenta si foarte efervescenta, caracterizata de capitalismul legii junglei.

Activand inca de atunci in domeniu, in prima linie, am conturat si ne-am creeat propriul set de valori si, totodata, ne-am propus sa facem lucrurile ALTFEL. 

De ce?

Pentru ca experienta acumulata ne-a confirmat grija de atunci -  nevoile si interesul clientului erau puse pe plan secundar sau nici macar…

Atunci, am decis: sa fim diferiti!

2002 a fost anul in care am facut primul pas – am gandit, conturat si creeat conceptul Stil Imobil – Cheia ta este la noi! – fiind convinsi ca nu multi din domeniu sunt cei care realizeza prin cat de mult stres trec unele persoane implicate intr-o tranzactie imobiliara si ca acestea au nevoie de intelegere si sfaturi bune, in primul rand.

Anii care au trecut ulterior ne-au confirmat aceasta convingere si ne-au determinat sa ne focusam tot mai mult pe doleantele celor care au apelat la serviciile noastre si, astfel, am reusit sa aducem satisfactia lucrului facut bine si pe indelete in vietile a sute si chiar mii de oameni (cauta recenzii Google si pareri echipa ).

Am continuat cu pasi fermi si siguri misiunea aleasa, ne-am marit intre timp familia, am schimbat casa, insa suntem in continuare aceeasi oameni faini, cu aceleasi convingeri si aceeasi certitudine: Cheia ta este la noi!

Te asteptam cu drag in echipa STIL IMOBIL!

This employer does not have any available jobs at the moment.