SCHWARZ GRUPPE INT SRL

Responsive Employer
5.00 out of 4 ratings

Strada Ștefan cel Mare, 152, Sibiu, Romania

Hours:
M
08:00 - 17:00
T
08:00 - 17:00
W
08:00 - 17:00
T
08:00 - 17:00
F
08:00 - 17:00
S
Closed
S
Closed
Follow

Suntem un Brand consacrat pe piață din România, un Brand născut în 2012 în mica dar frumoasa Cisnădioara, Sibiu.

Ideea noastră de bază era de a veni cu un produs inovator care să facă diferență și deasemenea să dea o mână de ajutor mediului. Desigur căutările noastre au fost răsplătite, astfel alături de “Super Partenerii Nostrii”, am reușit să dăm viață Produsului ECO-Logic, ECO-OEM Schwarz-Toner.

De-a lungul timpului oferind o soluții bine dezvoltate am început să creștem oferta gamei noastre de servici integrând mai multe departamente conexe printului.

Compania noastră este clădită pe departmente disctinte care sunt împărțite pe segmente bine structurate și consolidate oferind astfel Servicii de Grafică & Print – producție publicitară, Service-area echipamentelor de print și închirierea acestora, distribuția exclusivă pe teritoriul României al tonerelor brand Schwarz-Toner produs ECO-OEM, cât și diverse servicii adiacente legate de companiile înfrățite. Tindem și țintim încât să devenim cel mai bun ofertant pe segmentul nostru de piață, oferind soluțîi integrate, timp de răspuns rapid, soluțîi în proiecte speciale care aduc valoare cliențiilor noștri și le ușurează muncă de zi cu zi.

Angajăm oameni care au o dorință înnăscută de a lucra la capacitate maximă și de-a se dezvolta la locul de muncă și în viață. Aceștia sunt zâmbitori, pozitivi, inteligenți, bine intenționați și dispuși să învețe și să se dezlvolte continuu. Îi recompensăm în consecință cât este necesar și pe măsură. Rezultatul natural este că ne deservim cliențîi cât și angajați foarte bine și cu succes.

Compania noastră este complexă, cu multe sisteme mecanice, informatice și umane care lucrează simultan la procese continue. Succesul nostru depinde de comunicare, organizare rafinată, personal dedicat, echipamente alese riguros, control cu măsură conținuă, inovație, mentenata continuă a sistemului, marketing agresiv și măsurat, cât și atenția neobosită la detaliu.

Folosim instrumente eficiente de comunicare, conținu îmbunătățim și adaptăm sistemele noastre interne. Deși controlăm regulat și cu strictețe funcționalitatea Schwarz Gruppe Int, vom modifica imediat documentația dacă se poate îmbunătăți.

Cadrul nostru de lucru este professional, operațional, poate fi modificat și adaptat rapid. Încercăm așa să segmentăm responsabilitatiile în compartimente de experți cu pregătirea corespunzătoare.

Simplificăm prin proceduri și sistematizare, automatizare. În cazul deciziilor grele încercăm să ne adunăm și să decidem subiectiv, rapid și eficient. Ne străduim să avem utilaje de ultima generație, lucrăm curat, organizat, productiv și acționăm într-un segment foarte mare de piață.

Soluțiile noastre trebuie să fie profesionale, accesibile, inovatoare, impecabile, de calitate și rapide, oferind astfel servicii complexe care pe termen lung ne diferențiază de concurență.

Drept urmare dacă crezi că cele de mai sus iți surâd și te consideri deschis față de opotunitatea de-a te dezvolta alături de noi, te așteptăm cu brațele deschise.

Echipa Schwarz Gruppe Int