SC SAV-COM SRL

4.13 out of 16 ratings

Suceava, Romania

Contact Follow
Din dorinta de a-si satisface clientii, de a raspunde de exigenta lor, firma SAV-COM, a depus eforturi sustinute pentru a imbunatati in permanenta, ofertele si serviciile fiind o firma puternica si competitiva. Astfel din 2007 SAV-COM reprezinta un nume cunoscut si pe partea de distributie, atat la nivel local cat si national.
Echipa de vanzare este formata dintr-un director de vanzari, un supervisor, 12 agenti vanzari si unul de rezerva, avand cel putin 6 ani experienta in domeniul vanzarilor.
Obiectivul SAV-COM este promovarea si distribuirea produselor de calitate la cel mai mic pret si in cele mai bune conditii. Dorim sa fim un lider din punct de vedere logistic si in continuare unul dintre cei mai buni distribuitori ale unor branduri nationale cu traditie.
Conform valorilor firmei noastre, fiecare angajat SAV-COM este un profesionist care dovedeste spirit de echipa, loialitate fata de firma si partenerii sai si nu in ultimul rand o dorinta constanta de a-si imbunatati performantele.

Avantajele de a lucra cu SAV-COM este dedicatia si seriozitatea cu care ne ducem la bun sfarsit misiunea pe care ne-o incredintati, pentru ca beneficiul sa fie reciproc si de lunga durata.