Search for jobs
Job title, keyword or company name
City / County / Country

ROSENDAHL NEXTROM SRL

3.22 out of 9 ratings

Bulevardul Lucian Blaga, 69, Satu Mare, Romania

Apply Follow

Rosendahl Nextrom este lider mondial in tehnologiile de producere a bateriilor, cablurilor si fibrelor optice, iar scopul nostru este sa conectam nevoile clientilor cu tehnologia noastra. Calitatea, personalizarea, know-how-ul produselor si cooperarea stransa cu partenerii nostri sunt valorile noastre fundamentale.

Pentru noi, la Rosendahl Nextrom, nu este suficient sa proiectam, fabricam si asamblam solutiile noastre; este bucuria si motivatia noastra sa creem solutii profesionale potrivite perfect nevoilor clientului nostru.

In Romania suntem specializati in fabricarea de constructii metalice, cablarea dulapurilor de comanda, asamblare mecanica si electrica respectiv testarea masinilor complete.

Rosendahl Nextrom SRL este filiala din Romania a Rosendahl Nextrom GmbH, o companie din Austria, apartinand de Knill Gruppe. Knill Gruppe este o afacere 100% de familie administrata de Christian și Georg Knill. Incepand cu anul, douasprezece generatii au transformat aceasta companie dintr-o simpla fierarie intr-un grup de companii high-tech care activeaza pe plan international.

This employer does not have any available jobs at the moment.