SC POPESCU FINTA SRL

2.50 out of 4 ratings

Salonta, Romania

Apply

nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;Infiintata in anul, compania POPESCU FINTA ., avand sediul in localitatea Salonta, judetul Bihor, are ca principala activitate transportul rutier de marfuri, pe rute internationale, acoperind intreaga Europa. Avand la baza si promovand valori precum responsabilitatea si flexibilitatea, compania isi propune o dezvoltarea continua atat din punct de vedere al calitatii, cat si al complexitatii serviciilor oferite astfel incat sa asigure solutii rapide si eficiente pentru nevoile de transport ale clientilor.

nbsp;nbsp;nbsp;Serviciile oferite includ: transport in regim de grupaj, transport marfuri generale, transport cu temperatura controlata, curse air cargo si transport de marfuri periculoase (ADR).

nbsp;nbsp;nbsp; Transportul se realizeaza cu autovehiculele proprii de tip: dube sau prelate, in regim individual sau in echipaj.

nbsp;nbsp;nbsp;Echipa POPESCU FINTA este mediul ideal pentru cei care vor cu adevarat o cariera in domeniul transporturilor, bazata pe valori precum: responsabilitate, seriozitate, loialitate si eficienta.

This employer does not have any available jobs at the moment.