LABORATOARELE BIOCLINICA SRL

4.00 out of 15 ratings

Bulevardul Cetății, 53, Timișoara, Romania

Follow

Oamenii sunt specialitatea noastră. Credem în biologia individului.
De aceea am creat LABORATOARELE BIOCLINICA.

Povestea Bioclinica a început în anul, în Timișoara, atunci când actualul director general, a pus bazele primului laborator de analize medicale privat, Biomedica, alături de 3 angajați. Extinderea a început în, când a fost deschis un nou laborator la Arad. Pionieri ai sistemului privat în România, echipa Biomedica s-a lovit de o serie de obstacole, pe care le-a depășit cu succes, menținându-și permanent standardele ridicate de calitate a analizelor. În 1998 Biomedica își schimbă numele în Bioclinica.

Astăzi, Bioclinica numără 12 laboratoare, 76 puncte de recoltare proprii și 86 de colaboratori în toată țara, iar drumul nostru nu se oprește aici. Ne propunem să ne dezvoltăm în continuare, pentru a putea oferi cele mai bune servicii și o gamă cât mai extinsă de analize.

Pentru a confirma calitatea serviciilor noastre, am derulat controale externe de calitate încă din anul, sub egida unor foruri recunoscute atât pe plan național, cât și internațional: INSTAND . (Germania), EQAS (.), RIQAS (Irlanda), NEQAS (Marea Britanie), HEMATROM (România).

Laboratoarele Bioclinica, în colaborare cu laboratorul Dr. Limbach (Germania) și laboratorul Cerba (Franța), au extins gama de analize la un număr de peste, care acoperă domenii variate: hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, alergologie, biologie moleculară, toxicologie, anatomie patologică și genetică moleculară. Aparatura performantă, tehnicile de lucru și reactivii folosiți corespund celor mai riguroase norme europene de calitate.

Laboratoarele (Arad, Bistrița, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Iași, Oradea, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara) sunt acreditate conform standardului SR EN ISO 15189:2013 și sunt în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS).

This employer does not have any available jobs at the moment.