IPSO SRL

4.3
4.34 out of 145 ratings

Mogoșoaia, Romania

Follow Unfollow

Company details

Numărul 1 pe piața de mașini și utilaje agricole

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul agriculturii și 520 de angajați în 8 centre regionale, IPSO Agricultură este numărul 1 pe piața utilajelor agricole din România. Rezultatele obținute în 2015 de IPSO Agricultură confirmă poziția sa de lider pe piață din România.

Compania este parte a grupului francez Monnoyeur, cu o rețea de birouri extinsă în 9 țări din lume, cele mai multe din Europa.

IPSO Agricultură oferă soluții integrate producătorilor agricoli din România, piese de schimb, service în câmp și pregătirea operatorilor.

Mărcile pe care le deține în portofoliu confirmă forța pe care o are compania în domeniu și reputația pe care a reusit să și-o construiască diână în prezent.

IPSO Agricultură este importator unic autorizat al mașinilor și utilajelor John Deere, cel mai mare producător de utilaje agricole la nivel mondial. Compania oferă fermierilor din România o gamă completă de tractoare, combine de recoltat, prese de balotat, mașini de erbicidat, utilaje de cultivare și sisteme de management agricol marca John Deere.

IPSO Agricultură a urmat un ritm de creștere constantă, adăugând treptat mărci noi de renume la portofoliul său.

Printre aceste mărci se numără:

  • Kuhn – cu o experiență de 180 de ani în fabricarea utilajelor agricole.
  • Manitou – lider în fabricarea încărcătoarelor telescopice.
  • Bednar FMT – parte a grupului STROM Centre, unul dintre cei mai mari fabricanți și distribuitori de utilaje agricole din Europa Centrală.
  • Perard – un nume de referință în mediul agriculturii mecanizate, furnizor de remorci de transbordare și remorci de împrăștiat îngrășăminte chimice.
  • Fliegl, Pichon, Kemper, Zurn, Geringhoff, Grasdorf, Laforge și Eassymass sunt mărci de utilaje agricole prezente și ele în portofoliul IPSO Agricultură.
 

IPSO SRL

SPECIALIST CRM & CUSTOMER EXPERIENCE

 

IPSO SRL

Tehnician piese de schimb

 

IPSO SRL

Tehnician Service

 

IPSO SRL

IT Services Specialist

 

IPSO SRL

Specialist Dezvoltare Retea

 

IPSO SRL

Tehnician service