INTERIOR RESOURCES SERVICES SRL

0.00 out of 0 ratings

Bucharest, Romania

Apply

 

4D Optik Gallery este un brand ce-si propune deschiderea primului magazin de optica medicala de lux destinat acelora care stiu ca un produs nu valoreaza pretul cerut, daca nu este si urmat de servicii la acelasi standard.

Distribuitor al brandurilor de lux in domeniu, compania imbina in mod simbiotic spatiul interior destinat prezentarii si consultatiei, cu profesionismul si cunostintele consilierilor sai.

Prin prezenta sa pe fundalul magazinelor de optica din Bucuresti, 4D Optik Gallery seteaza un nou standard de prezentare si profesionalism.

Avand parteneri de renume in piata internationala de profila Luxottica, Essilor,oya, Zeiss, Sover si altii, Optik Gallery vrea sa aduca un aer nou in domeniul vanzarilor de ochelari e soare si de vedere, precum si al lentilelor de contact, promovand pentru clientii sai, inclusiv servicii oferite de medici oftalmologi.

In perioada Decembrie 2017- Decembrie 2018,e vor lansa si primele magazine ale companiei, motiv cu caree invitam sa faci parte dinchipa noastra tinara, motivata si capabila sa ofere servicii la cele mai inalte standarde.

Daca crezi ca poti face parte din elita opticii medicale, te asteptam cu interes (si entuziasm) sa ne trimitin resume la adresa de email .

This employer does not have any available jobs at the moment.