sc Eyelash srl

5.00 out of 3 ratings

Strada V─âilor, 16, Bucharest, Romania

Apply
Iti doresti sa lucrezi intr-un domeniu dinamic, tanar unde sa faci lucruri mereu noi? Esti pasionat de online? Noi traim, respiram si definim on-line-ul. De 7 ani compania noastra este campioana a comertul online romanesc. Te invitam sa ne cunosti, sa faci parte din echipa noastra de oameni tineri, pasionati, pusi pe fapte mari! In plus, iti oferim un mediu propice dezvoltarii personale deoarece satisfactia profesionala a angajatilor este foarte importanta la Eyelash.

Lansat in, sc. Eyelash srl. este unul dintre creatorii pietei de comert online pentru femei din Romania. Grupul Eyelash s-a extins de-a lungul anilor, iar azi are ca profil principal de activitate importul, distributia si retailul de produse cosmetice si de ingrijire pentru femei si accesorii gsm. Eyelash detine un vast portofoliu, in care se regasesc produse cosmetice profesionale, gene false, produse de ingrijire personala pentru par si corp, accesorii gsm si led, iar oferta Eyelash se extinde permanent cu noi categorii.
Compania sc. Eyelash srl. opereaza magazinele online , , precum si un showroom in Bucuresti.

Daca iti doresti sa faci parte din echipa noastra trimite un CV pe adresa si te cautam noi cand avem un job numai bun pentru tine.
This employer does not have any available jobs at the moment.