BorgWarner România

Looking for Premium Talent
4.20 out of 240 ratings

Iași, Romania

Follow

Compania BorgWarner a finalizat achiziția Delphi Technologies, la începutul lunii octombrie. În urma acestui proces, compania BorgWarner își consolidează gama de produse și tehnologii, devenind un lider în sistemele de propulsie, bine poziționat pe piața automotive aflată în continuă transformare.

Despre BorgWarner

BorgWarner Inc. (NYSE: BWA) este un lider global de produse în soluțiile curate și eficiente pentru vehicule cu combustie, hibride și electrice. Bazându-se pe expertiza sa originală în materie de echipamente, BorgWarner aduce, de asemenea, soluții  pentru produse și servicii pe piața mondială a pieselor de schimb. Prin facilitățile de producție și tehnice aflate în 99 de locații, în 24 de țări, compania are aproximativde angajați în întreaga lume.

Fabrica din Iași, România

Este o unitate de producție cu peste de angajați, specializată în producția de pompe de înaltă presiune (pentru motoare pe benzină și motorină), precum și injectoare pentru autovehicule și vehicule comerciale. Compania a investit în mod periodic în linii noi de producție cu tehnologie de înaltă precizie, pentru a asigura o gamă competitivă și solidă de produse pentru sistemele de propulsie. Produsele realizate în Iași contribuie la optimizarea performanței motorului, creșterea eficienței vehiculelor, reducerea emisiilor și îmbunătățirea performanței de condus. La momentul actual, produsele fabricate în Iași au fost instalate pe mai mult de 10 milioane de vehicule la nivel mondial.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să vizitați .