SC RTH PREMIUM SERVICES SRL - RAMADA BUCHAREST NORTH

4.45 out of 11 ratings

Strada Daniel Danielopolu, 44, Bucharest, Romania

Apply

- Ramada Hotel & Suites Bucharest North este un hotel de 4 stele, ce face parte dintr-un brand international situat intr-o zona linistita, rezidentiala, in partea de nord a orasului. 
- Ramada Hotel & Suites Bucharest North este alegerea perfecta atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru turisti, oferind sub noul brand servicii de cazare superioare. Hotelul Ramada Bucuresti Nord este un hotel classic tip boutique, cu un amplasament ideal, la doar 15 minute de centrul orasului si la o distanta de 9 km de Aeroportul International ,,Henri Coanda".

Oricare ar fi scopul calatoriei noi ne ridicam la asteptarile dumneavoastra punandu-va la dispozitie 242 de camere, incluzand si camere superioare si apartamente, precum si apartamente de lux dotate cu chicinetta, ideale pentru sederile pe termen lung.
Salile noastre moderne si multifunctionale va ofera conditiile ideale pentru orice ocazie - o conferinta, un eveniment special, o nunta de neuitat sau o cina deosebita.
Restaurantul Allegro, situat la parterul Hotelului Ramada Bucuresti Nord, este perfect pentru intalniri de afaceri, gustari sau cine romantice. Restaurantul Allegro serveste un delicios meniu international cu savoare mediteraneana.

Barul Orange este un loc plin de entuziasm, pasiune si caldura. Este locul ideal pentru a petrece timp de calitate intr-o oaza de energie.

Gradina Orange a fost creata ca loc ideal de relaxare, o escapada in afara orasului zgomotos, locatia perfecta pentru o seara deosebita sau o binemeritata pauza intre intalniri.

This employer does not have any available jobs at the moment.