SC Avangarde Business Group SRL

4.50 out of 4 ratings

Bucharest, Romania

Send CV

Avangarde Business Academy este o companie privata, specializata in furnizarea de servicii de formare si perfectionare pentru adulti – cursuri de specializare (cursuri acreditate ANC sau cursuri online). Cunoastem importanta dezvoltarii individuale si admiram dorinta fiecarei persoane de a evolua profesional.
Avangarde Business Academy va pune la dispozitie peste 40 de cursuri bine structurate, inteligibile, care sa ofere performanta, calitate si inovatie, adaptate exigentelor de pe piata muncii, atat la nivel national, cat si in Uniunea Europeana.

Peste de cursanti au beneficiat de aportul de performanta si calitate oferit prin intermediul cursurilor noastre, dar mai ales de indrumarea corecta si concreta a profesionistilor – cu vasta experienta teoretica si practica – ce au acordat solutii eficiente pentru implementarea cu succes a proiectelelor initiate.

Ce va oferim?

Avangarde Business Academy ofera o gama larga de cursuri de calificare si programe complexe de dezvoltare personala si profesionala (cursuri de specializare si perfectionare), adaptate cerintelor pietei fortei de munca si in conformitate cu standardele nationale si internationale.

 1. CURSURI DE SPECIALIZARE acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost CNFPA), in urma carora se obtine Certificatul de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale. Certificatele obtinute sunt recunoscute atat la nivel national, cat si in Uniunea Europeana, fiind insotite de suplimentul EUROPASS.
  • Curs Colector/Recuperator creante/debite
  • Curs Inspector resurse umane
  • Curs Expert accesare Fonduri Structurale
  • Curs Expert achizitii publice
  • Curs Evaluator proiecte
  • Curs Contabil
  • Curs Auditor de calitate
  • Curs Manager resurse umane
  • Curs Manager proiect
  • Curs Formator
  • Curs Specialist Managementul Deseurilor
  • Curs Contabilitatea Proiectelor Europene
  • Curs Manager
 2. CURSURI ONLINE, conform legislatiei in vigoare, in urma carora se obtine Certificatul emis de firma de training autorizata, act recunoscut atat in domeniul privat, cat si de stat.

De ce Avangarde Business Academy?

 • Cursuri practice, cu tematica actualizata si atent verificata de specialistii nostri
 • Cel mai bun raport calitate/pret
 • Traineri cu experienta in domniu, atat teoretica, cat si practica
 • Profesionalism
 • Comunicare rapida si eficienta
 • Echipa inovatoare
 • Suport tehnic pe toata perioada desfasurarii cursurilor
 • Solutii practice pentru succesul afacerii tale
 • Adaptare la cerintele pietii muncii
 • Actualizare permanenta a programelor de formare

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Auditor Intern cluj la doar 350 ron

 Cursul se adreseaza tuturor celor interesati sa dobandeasca noi cunostinte si competente in vederea realizarii activitatii de audit intern si managementul riscului prin implementarea eficienta a metodologiei aferenta controlului intern. Programul de formare cuprinde exemple practice din desfasurarea activitatilor de audit atat in institutii private cat si in institutii publice, participantii dezvoltandu-si aptitudinile de organizare a unei misiuni de audit, de elaborare a deficientelor / problemelor identificate, a recomandarilor, dar si in prezentarea si negocierea raportului final cu unitatea auditata. PerioadadashaugustSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata dash; 16 august 2018Examinareaugust 2018 Locatie: Hotel Univers T, str. Alexandru Vaida Voievod nr 53 – 55 Conditii de acces: studii superioare  Teme abordate: Notiuni privind auditul intern Principiile auditului intern Tipuri de audit Modelul de audit intern. Etapele procesului de audit Controlul intern. Definire. Tipuri de control intern. Modelul COSO. Procesul de control intern si rolul auditului in procesul de control Managementul riscului. Definirea riscului si tipuri de riscuri. Identificarea riscurilor si matricea riscurilor. Metode de management a riscului Elaborarea planului anual de audit Procesul de audit intern: etapele procesului, misiunea de audit, procesul de raportare Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma de licenta copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli Cursul de Auditor intern este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana.

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Operator PC la doar 500 ron

Cursul de OPERATOR PC  vizeaza dezvoltarea cunostintelor si aptitudinilor practice ale participantilor in vederea utilizarii calculatorului. Grup tinta: Cursul se adreseazatuturor persoanelor interesate sa isi dobandeasca notiunile de baza privind utilizarea calculatorului dar si persoanelor care doresc sa isi imbogateasca cunostintele in domeniu. Perioada de desfasurareaugustdasheptembrieSesiune teoretica cu prezentadashaugust 2018Sesiune teoretica cu prezentadasheptembrie 2018Practica asistata: 5dasheptembrie 2018Examinareeptembrie 2018 Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sectorBucuresti Teme abordate: ModulMICROSOFT WORD I. Operatii cu documente II. Formatarea documentelor.III. Tabele. IV. Inserarea unei imagini dintr-un fisier V. Tiparirea unui document. Aplicatii practice  Modul 2: Microsoft Excel – nivel de baza si utilizare tabeleII. Utilizare formuleIII. Realizare graficeIV. Aplicatii practice  Modul 3. MICROSOFT POWER-POINTI. Crearea prezentarilor / Lucrul cu diapozitive (slide-uriII. Introducerea animatiilor in slide-uri III. Aplicarea tranzitiilor. Aplicatii practice IV. Optiuni speciale de tiparire Modul 4 SISTEMUL DE OPERARE WINDOWS Modul 5. INTERNET Modul 6. ARHIVAREA DATELOR. Cursul de OPERATOR PC este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel naţional cat si in Uniunea Europeana. Mai multe informatii sunt disponibile pe  Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma studii copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere
109

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Manager Bucuresti la doar 250 ron

Perioada de desfasuraredashaugustSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata&ndashAugust 2018ExaminareAugust 2018 Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sectorBucuresti Structura cursului: 70% aplicatii practice 30% cunostinte teoretice Conditii de acces: studii superioare Detalii curs acreditatCurs Manager, curs acreditat ANC, se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca performanta la locul de munca si care, prin natura pozitiei si a functiei lor, isi aduc contributia la dezvoltarea companiei, organizatiei sau/si a institutiei in care isi desfasoara activitatea. Programul de formare se adreseaza persoanelor interesate sa ocupe o functie de conducere intr-o organizatie publica sau privata, managerilorde nivel mediu si superior, dar si oricaror alte persoane interesate sa dobandeasca notiuni de management. Teme abordate: Modul I: Management strategic: Procesul de management strategic Sistemul de management organizational. Reproiectarea manageriala. Analiza strategica a organizatiei ( analiza SWOT, PEST etc.) Tipuri de strategii organizationale si modalitati de selectie a strategiei Implementarea, monitorizarea si controlul strategiilor Modulul II: Comunicare si leadership: Comunicarea in cadrul organizatiei (tipuri, forme etc.) Strategia de comunicare si cultura organizationala. Strategii de comunicare eficienta. Conceptul de leadership Profilul leaderului Procesul decizional (strategii decizionale) Modulul III: Notiuni de managementul resurselor umane Notiuni generale Strategia de resurse umane. Negocierea si medierea conflictelor Strategii de evaluare si motivare a angajatilor Cursul MANAGER este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana. Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma de licenta copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli 

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Asistent Pr si Comunicare la doar 250 ron

Cursul Asistent Relatii Publice si Comunicare se adreseaza persoanelor interesate sa isi desfasoare activitatea in cadrul departamentelor de marketing, PR si comunicare. Asistentul de relatii publice si comunicare este persoana care intermediaza comunicarea dintre organizatie si publicul sau, gestionand imaginea organizatiei si conribuind semnificativ la indeplinirea obiectivelor acesteia. Programul de formare ofera competente in domeniul tehnicilor de comunicare si relatii publice, comunicarii interpersonal, managementului situatiilor de criza si organizarii de evenimente. La finalul cursului participantii vor putea sa elaboreze si sa gestioneze efficient o campanie de comunicare si relatii publice Perioada de desfasuraredash; 24 augustSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata&ndashAugust 2018ExaminareAugust 2018 Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sectorBucuresti Conditii de acceStudii medii Structura cursului: 70% aplicatii practice 30% cunostinte teoretice Teme abordate:  * Notiuni introductive despre brand: identitate, imagine, logo, slogan, misiune si valori; * Organizatia si mediul sau. Comunicarea interna si comunicarea externa. * Tipuri de comunicare. Comunicarea interpersonala. Tehnici de comunicare eficienta. Greseli in comunicare. * Relatiile publice si rolul lor in atingerea obiectivelor organizatiei. PR-ul si publicitatea. * Rolul specialistului de PR si comunicare. Atributii si responsabilitati. * Strategia de PR si comunicare. * Creativitatea in relatii publice; * Relaţia cu mass-media. Tehnici de gestionare a relatiei. Comunicarea in mass media. Produse specifice: articolul de PR, interviurile, stirea, editorialul etc. Tehnici de redactare a documentelor specifice. * Contracte specifice in activitatea de PR: parteneriatul media, barterul. * Comunicatul de presa – instrumente cheie in activitatea de PR. Tehnici de redactare. * Organizarea si coordonarea conferintelor de presa. * Monitorizarea presei. * Organizarea de evenimente specifice. Rolul PR-ului in organizarea de evenimente. Colaborarea cu organizatorul de evenimente. * Comunicarea in mediul online. Comunicarea in social media. * Gestionarea situaţiilor de criză. Comunicarea in cazul situatiilor de criza. * Managementul timpului si stresului Competente specifice (conform standardului ocupational): Munca in echipe multidisciplinare Dezvoltare profesionala Comunicare interactiva Comunicare interpersonala Planificarea activitatii proprii Realizarea materialelor Organizarea de evenimente Organizarea campaniilor integrate Evaluarea eficientei programelor de relatii publice Eficientizarea comunicarii in organizatie Mentinerea relatiilor cu mass-media Pregatirea intalnirilor de lucru Cursul de Asistent Relatii Publice si Comunicare este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana. Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma BAC copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli 

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Expert Accesare Fonduri

Curs Expert accesare Fonduri Structurale, curs acreditat ANC, ofera posibilitatea participantilor de a se familiariza cu mediul legistativ si institutional specific domeniului, de a invata cum sa elaboreze un proiect in vederea accesarii de fonduri structurale, dar si de a se informa cu privire la procedurile, regulamentele, instructiunile utilizate in procesul de implementare. Teme abordate:  > Cadrul programatic si institutional de accesare al fondurilor europene> Cadrul legislativ> Ghidul solicitantului si criteriile de eligibilitate> Cererea de finantare – aplicatie practica. Stabilirea scopului si obiectivelortabilirea grupului tinta, descrierea activitatilor proiectului, estimarea rezultatelor si a indicatorilor, prezentarea sustenabilitatii proiectului> Bugetul proiectului – categorii de cheltuieli eligibile> Aspecte privind realizarea achizitiilor in cadrul proiectelui.> Graficul GANTT> Contractul de finantare, actul aditional si notificarea> Aspecte privind implementarea, monitorizarea si controlul.> Aplicatie practica: elaborarea raportului tehnico – financiar. Cursul de Expert accesare Fonduri structurale este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, certificatultinut fiind recunoscut atat la nivel national cat si in Uniunea EuropeanaCertificatul ANC este insotit de un supliment Europass, document care prezinta intr-o forma standardizata si detaliata competentele dobandite si certificate la finalizarea cursului. Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma studii superioare copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli 

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Organizator Evenimente Bucuresti la doar 270 ron

Cursul ORGANIZATOR EVENIMENTE CORPORATE se adreseaza tuturor celor interesati sa isi dezvolte o cariera in domeniul organizarii de evenimente. Programul oferta posibilitatea imbogatirii cunostintelor despre sectorul organizarii de evenimente corporate dar si adresate persoanelor fizice, planificarea evenimentului si monitorizarea desfasurarii acestuia. Perioada de desfasurareaugust &ndasheptembrieSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistataaugust &ndasheptembrie 2018Examinareeptembrie 2018 Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sectorBucuresti Conditii de acceStudii superioare Teme abordate:   Organizarea de evenimente – notiuni generale> Functii si responsabilitati> Rolul agentiilor de organizare evenimente.> Relatia cu clientul corporate.> Etapele de organizare a unui eveniment corporate> Planificarea evenimentului> Productia evenimentului> Elemente de promovare a unui eveniment. Competente:1. Comunică interactiv la locul de muncă2. Administrează banca de date3. Asigură promovarea serviciilor proprii4. Elaborează rapoarte şi informări5. Elaborează seturile de ofertare6. Întocmeşte planurile de amplasament şi alocă spaţiile de expunere7. Întocmeşte proiectul de buget de venituri şi cheltuieli al evenimentului expoziţional8. Monitorizează proiectarea şi dotarea standurilor9. Planifică programul manifestărilor expoziţionale10. Prelucrează documentele specifice primite de la expozanţi11. Realizează corespondenţa cu clienţii12. Urmăreşte încasarea facturilor Cursul de Organizator Organizator Targuri si Expozitii este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel naţional cat si in Uniunea Europeana. La finalul cursului se obtine certificat ANC pentru ocupatia Organizator Targuri si Expozitii. Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma licenta studii superioare copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break Mai multe informatii sunt disponibile pe 

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Formator Cluj la doar 400 ron

Perioada: 17 &ndashaugustSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata– 30 august 2018Examinareaugust 2018 Locatie: Hotel Seven Structura cursului: 70% aplicatii practice 30% cunostinte teoretice Conditii de accestudii superioare Detalii curs acreditat: Cursul Formator, acreditat ANC, ofera participantilor posibilitatea de a-si insusi tehnici pedagogice si sa isi adapteze strategia de formare in functie de nevoile grupului caruia i se adreseaza. Grup tinta: Programul se adreseaza atat celor care doresc sa dobandeasca abilitati pedagogice, cat si celor care le detin si doresc sa le certifice. Certificate: Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor au regimul actelor de studii si sunt recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale, conform Ordonantei Guvernului Romaniei din 2000. Teme abordate:>> Pregatirea formarii>> Realizarea activitatii de formare>> Evaluarea participantilor la formare>> Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare>> Marketing-ul formarii>> Proiectarea programelor de formare>> Organizarea programelor si a stagiilor de formare>> Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare. Cursul de Formator este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, certificatultinut fiind recunoscut atat la nivel national cat si in Uniunea EuropeanaCertificatul ANC este insotit de un supliment Europass, document care prezinta intr-o forma standardizata si detaliata competentele dobandite si certificate la finalizarea cursului. La finalul programului de formare participantii pot sustine examenul ANC si obtine certificatul de FORMATOR eliberat de CNFPA/ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, certificatul obtinut fiind recunoscut atat la nivel national, cat si in Uniunea Europeana. Avangarde Business Group desfasoara cursul de FORMATOR in parteneriat cu ALMA VISION. Toate detaliile de inscriere si cu privire la inscriere se transmit de catre Avangarde Business Academy. Certificatele de absolvire pentru ocupatia FORMATOR se emit de catre ALLURE LINE SRL. Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma de licenta copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Evaluator in Sistemul Formarii Profesionale la doar 450 ron

Evaluatorul în sistemul formării profesionale continue este specialistul care coordonează asigurarea calităţii în formarea profesională, coordonează şi controlează autorizarea centrelor de evaluare, coordonează şi controlează autorizarea furnizorilor de formare a adulţilor, evaluează şi certifică evaluatori de competenţe profesionale, evaluatori de evaluatori, evaluatori externi şi evaluatori de furnizori şi programe de formare. Evaluatorul în sistemul formării profesionale continue este un specialist cu experienţă în managementul formării profesionale a adulţilor. El deţine toate competenţele necesare efectuării proceselor de evaluare a competenţelor profesionale şi a proceselor de evaluare a organizaţiilor care solicită autorizarea/acreditarea ca organisme de evaluare, ca centre de evaluare şi/sau ca furnizori de formare profesională, precum şi competenţe în domeniul asigurării calităţii în formarea profesională continuă, conform legislaţiei în vigoare. Cursul de Evaluator in sistemul formarii profesionale continue include certificarile si competentele aferente ocupatiilor de: Evaluator de competente profesionale, Evaluator de evaluatori, Evaluator extern, Evaluator de furnizori si programe de formare. Grupul tinta: Cursul se adreseaza Specialistilor implicati in evaluarea competentelor profesionale; Cadrelor didactice implicate in evaluarea performantelor scolare; Persoanelor responsabile cu recrutarea personalului; Persoanelor responsabile cu perfectionarea profesionala a angajatilor; Managerilor resurse umane, inspectorilor de resurse umane, contabililor, consultantilor – implicati in servicii de administrare si dezvoltare a personalului; Oricarei persoane interesata sa se perfectioneze in domeniul evaluarii competentelor profesionale. Teme abordate: CALITATEA ACTIVITĂŢILOR Managementul calitatii in sistemul formarii profesionale continue  EVALUAREA COMPETENŢELOR PROFESIONALE Elaborarea instrumentelor de evaluare Consilierea candidatului pentru procesul de evaluare Organizarea procesului de evaluare Efectuarea evaluării Luarea deciziei privind competențele candidatului  EVALUAREA EVALUATORILOR Verificarea instrumentelor de evaluare Certificarea evaluatorilor de competențe profesionale   EVALUAREA CENTRELOR DE EVALUARE Întocmirea documentaţiei necesare autorizării centrelor de evaluare Evaluarea îndeplinirii criteriilor de autorizare   EVALUAREA PROGRAMELOR DE FORMARE PROFESIONALĂ Verificarea documentației și a condițiilor de desfășurare a programului de formare profesională (PFP) Aplicarea cerințelor de asigurare a calității în formarea profesională continuă (FPC) Verificarea transpunerii standardului ocupațional/standardului de pregătire profesională în programa de pregătire Competente:• Asigurarea calităţii activităţilor proprii• Elaborarea instrumentelor de evaluare• Consilierea candidatului pentru procesul de evaluare• Organizarea procesului de evaluare• Efectuarea evaluării• Luarea deciziei privind competenţele candidatului• Verificarea instrumentelor de evaluare• Certificarea evaluatorilor de competenţe profesionale• Întocmirea documentaţiei necesare autorizării centrelor de evaluare• Evaluarea îndeplinirii criteriilor de autorizare• Verificarea documentaţiei şi a condiţiilor de desfăşurare a programului de formare profesională(PFP)• Aplicarea cerinţelor de asigurare a calităţii în formarea profesională continuă(FPC)• Verificarea transpunerii standardului ocupaţional/ standardului de pregătire profesională în programa de pregătire Cursul de Evaluator in sistemul formarii profesionale continue este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel naţional cat si in Uniunea Europeana. Mai multe informatii sunt disponibile pe 

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Inspector SSM la doar 270 ron

Cursul Inspector SSM se adreseaza persoanelor care doresc sa isi dezvolte o cariera in domeniul securitatii si sanatatii in munca, managerilor de societati comerciale dar si tuturor persoanele care doresc sa detina cunostinte in domeniu si sa obtina depinderile necesare prin prezentare a numeroase cazuri practice. Perioada de desfasuraredashaugust 2018Sesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata&ndashaugust 2018Examinareaugust 2018 Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sectorBucuresti Structura cursului: 70% aplicatii practice 30% cunostinte teoretice Conditii de acceStudii medii Teme abordate: Cadrul legislativ referitor la securitatea si sanatatea in munca (SSM) Managementul riscului. Criterii de evaluare a riscurilor. Elaborarea planului de preventie. Monitorizarea activitatii de preventie. Elaborarea planurilor de urgenta si evacuare. Organizarea activitatii de prim ajutor. Elaborarea documentelor aferente activitatii de prevenire si protectie (fise de instruire, planuri, documente de evaluare a accidentelor etc.) Evidente si raportari in domeniul securitatii si sanatatii in munca.  La finalul programului de formare participantii pot sustine examenul ANC si obtine certificatul de Inspector SSM eliberat de CNFPA/ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, certificatul obtinut fiind recunoscut atat la nivel national, cat si in Uniunea Europeana. Cursul de Inspector SSM este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana. Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma bac copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli 

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Auditor in sectorul public Bucuresti la doar 490 ron

 Cursul de AUDITOR PUBLIC INTERN  vizeaza dezvoltarea cunostintelor si aptitudinilor practice ale participantilor in vederea desfasurarii auditului intern in institutiile publice conform Legiientru modificarea si completarea Legiirivind auditul public intern si HGCapitol IV, Artrivind formarea profesionala a auditorilor interni care activeaza in domeniul public. Grup tinta: Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa fie auditori interni in sectorul public si sa-si desfasoare activitatea in entitati publice si care trebuie sa detina cunostintele, abilitatile si valorile necesare pentru a performa in domeniu. Perioada de desfasurareaugust &ndasheptembrie 2018Sesiune cu prezentaaugust – 2 septembrie 2018Practica asistata&ndashseptembrieExaminareeptembrie 2018 Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sectorBucuresti Teme abordate: Prezentare principalelor modificari aduse de Normele generale privind exercitarea activitatii de audit public intern, aprobate prin HG nr Planificarea activitatii de audit intern: metodologia de elaborarea planului multianual de audit interi a planului anual de audit intern. Elaborarea obiectivelor unei misiuni de audit intern. Prezentarea tipurilor de misiuni de asigurare. Auditul de regularitat si auditul performantei. Prezentarea metodologiei generale a unei misiuni de asigurare; Realizarea etapei de pregatire a misiunii de audit intern Metodologia de realizare a analizei riscurilor in cadrul unei misiuni de audit intern. Corelatia cu registrul riscurilor din entitatea auditata. Elaborarea programului misiunii de audit public intern. Realizarea interventiei la fata locului. Colectarea probelor de audit. Teste specific. Tehnica de elaborare a fisei de identificare si analiza a problemei (FIAP). Exemple de erori posibile si modalitati de evitare. Elaborarea formularului de constatare si raportare a iregularitatilor (FCRI). Revizuirea documentelor si constituirea dosarului de audit; Sedinta de inchidere. Elaborarea raportului de audit intern; Realizarea concilierii. Tehnici de abordare a reuniunilor de conciliere; Elaborarea Programului de asigurare si imbunatatire a calitatii activitatii de audit intern; Urmarirea recomandarilor. Exemple de fise de urmarire a recomandarilor si exemple de monitorizare a stadiului implementarii recomandarilor Supervizarea misiunilor de audit intern. Tehnici de supervizare. Cursul de AUDITOR PUBLIC INTERN este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel naţional cat si in Uniunea Europeana. Mai multe informatii sunt disponibile pe   Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma studii superioare copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere
107

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Manager de Risc Modul 1- Analiza Riscurilor la doar 290 ron

Cursul de MANAGER DE RISC  vizeaza dezvoltarea cunostintelor si aptitudinilor practice ale participantilor in vederea realizarii proceselor de analiza si control a riscurilor si managementul acestora atat in organizatiile publice cat si in cele private. Grup tinta: Cursul se adreseaza managerilor ai proceselor de management al riscurilor dar si oricarei persoane interesate sa dobandeascanotiunile specifice domeniului si sa isi dezvolte competentele aferente. Considerand incidenta schimbarilor in orice domeniu de activitate managementul riscurilor devine un domeniu de importanta majora pentru cresterea eficientei generale in munca si in mediul de business. Perioada de desfasurareaugust – 7 septembrie 2018Sesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistataaugust &ndasheptembrie 2018Examinareeptembrie 2018 Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sector, Bucuresti Teme abordate:   Notiuni generale despre riscurisi managementul riscurilor Clasificarea riscurilor Analiza mediului organizational Definirea obiectivelor strategice si a celor specifice Analiza grupurilor de interese si analiza riscurilor Definirea activitatilor de indeplinire a obiectivelor Identificareariscurilor Evaluarea riscurilor Definirea strategiilor de abordare a riscurilor Planificarea managementului riscului Analiza risculuiin domeniile: financiar, sanatate si securitate ocupationala, securitatea informationala.   Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari in urma examinarii obtinandu-se certificatul pentru ocupatia MANAGER AL SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL RISCULUI / modul ANALIZA RISCURILOR, cod COR, certificat recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale. Mai multe informatii sunt disponibile pe  NU ESTE OBLIGATORIE INSCRIEREA SI PARTICIPAREA LA AMBELE MODULE ALE CURSULUI. Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma studii superioare copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Responsabil de mediu la doar 295 ron

Cursul de RESPONSABIL DE MEDIU  vizeaza dezvoltarea cunostintelor si aptitudinilor practice ale participantilor in vederea gestionarii aspectelor referitoare la protectia mediului si intocmirea documentelor specifice. Programul de formare se adreseaza societatilor comerciale sau institutiilor publice care desfasoara activitati cu posibil impact asupra mediului. Cursul este organizat in conformitate cu OUGși Legeaavand insa in vedere intreaga legislatie in domeniu, actualizata. Necesitatea formarii unei persoane in acest domeniu este prevazuta de OUGart., , coroborata cu Legeaart. 22. Grup tinta: Cursul se adreseazatuturor persoanelor interesate sa isidesfasoare activitatea in cadrul compartimentelor sau structurilor specializate in realizarea documentelor specifice domeniului. Perioadaaugust – 7 septembrieSesiune cu prezentadashaugustPractica asistataaugust &ndasheptembrie 2018Examinareeptembrie 2018 Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sector, BucurestiStructura cursului: Teme abordate: Indentificarea problemelor de mediu; Monitorizarea factorilor de mediu; Efectuarea raportarilor de mediu- acte, avize de mediu, declaratii la fondul de mediu; Gestiune deseuri si substante periculoase; Realizarea de documentatii specifice activitatii de mediu; Coordonarea activitatii de mediu atat in cadrul departamentului specializat cat si la nivel interdepartamental; Evitarea sanctiunilor contraventionale din partea institutiilor abilitate. Competente obtinute : Aplicarea prevederilor legale privind protejarea mediului Aplicarea prevederilor legale privind un mediu sanatos, securitate în munca si in domeniul situatiilor de urgenta Aplicarea procedurilor de calitate Coordonarea procesului de instruire in domeniul mediului Gestionarea actelor normative de mediu Elaborarea programului de management de mediu Elaborarea programului de monitorizare a factorilor de mediu Monitorizarea factorilor de mediu Realizarea auditului intern Elaborarea programului de audit intern Supravegherea activitatii de pregatire pentru situatiile de urgenta Întocmirea documentatiei de management de mediu Raportarea activitatii de mediu   Cursul de RESPONSABIL DE MEDIU este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel naţional cat si in Uniunea Europeana, privind formarea profesionala continua a adultilor. Mai multe informatii sunt disponibile pe   Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma studii superioare copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Specialist Managementul Deseurilor la doar 230 ron

Perioada de desfasuraredashaugustSesiune cu prezentadashaugustPractica asistata&ndashaugustExaminareaugust Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sectorBucuresti Conditii de acces: Studii superioare Structura cursului: 70% aplicatii practice 30% cunostinte teoretice Detalii curs acreditat: Curs SPECIALIST MANAGEMENTUL DESEURILOR, acreditat ANC, se adreseaza companiilor care sunt generatoare de deseuri sau care isi desfasoara activitatea din domeniul protectiei mediului si ecologiei. In cadrul programului de formare participantii vor identifica tipurile de deseuri generate in cadrul firmei, si se vor analiza tipurile de documente care se intocmesc in conformitate cu cerintele legale privind protectia mediului (Legea Teme abordate:• Identificarea activitatilor si legislatiei aplicabile fiecarei activitati desfasurate;• Identificarea problemelor de mediu şi impactul asupra mediului;• Tipuri de deseuri si modalitati de gestionare in conformitate cu legislatia in vigoare• Standarde internationale in managementul deseurilor;• Transportul deseurilor nepericuloase si periculoase;• Elaborarea documentelor privind gestiunea deseurilor ;• Raportarea deseurilor generate catre autoritatile competente;• Solutii de finantare privind managementul deseurilor• Strategii de reducere a poluarii;• Sisteme de management integrat a deseurilor;• Politici si programe de mediu; La finalul cursuluiarticipantii pot sustine examenul ANC si obtine certificatul de Specialist Managementul Deseurilor eliberat de CNFPA/ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, certificatul obtinut fiind recunoscut atat la nivel national, cat si in Uniunea Europeana. Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma de licenta copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli 

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Auditor de Mediu la doar 270 ron

Cursul de AUDITOR DE MEDIU  vizeaza dezvoltarea cunostintelor si aptitudinilor practice ale participantilor in vederea desfasurarii auditului de mediu, cunoasterea standardelor in domeniulanificarea auditului, analiza preliminara si realizarea auditului de mediu, intocmirea rapoartelor, coordonarea echipei si monitorizarea normelor impuse de legislatia in vigoare. Grup tinta: Cursul se adreseaza managerilor ai proceselor sistemului de mediu, manageri generali, persoane care lucreaza in domeniul mediului sau in domeniul auditului extern si intern dar si oricarei persoane interesate sa isi dezvolte cariera in domeniul auditului de mediu Perioada de desfasuraredashaugustSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata&ndashAugust 2018ExaminareAugust 2018 Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sectorBucuresti Conditii de acceStudii superioare Teme abordate: Reglementari in domeniul managementului de mediu (EMAS II, seria IS Documentatia sistemelor de management – proiectare si elaborare; Implementarea si functionarea sistemelor de management de mediu; Imbunatatirea continua a sistemelor de management de mediu; Legislatie de mediu – structura si importanta; Identificarea riscurilor de mediu; Structura si continutul standardului IS Realizarea auditurilor interne – pregatirea auditului, intrebari de audit, liste de verificare, analiza preliminara, raportul de audit; Audituri orientate pe procese; Tehnici de comunicare; Cursul de AUDITOR DE MEDIU este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel naţional cat si in Uniunea Europeana. Mai multe informatii sunt disponibile pe   Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma studii superioare copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Formator la doar 250 ron

Perioada de desfasuraredashaugustSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata&ndashAugust 2018ExaminareAugust 2018Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sectorBucurestiProgramMiercuridashJoi: dash; 21:30 Structura cursului: 70% aplicatii practice 30% cunostinte teoretice Conditii de acces: studii superioare Detalii curs acreditat: Curs Formator, curs acreditat ANCfera participantilor posibilitatea de a-si insusi tehnici pedagogice si sa isi adapteze strategia de formare in functie de nevoile grupului caruia i se adreseaza. Grup tinta: Programul se adreseaza atat celor care doresc sa dobandeasca abilitati pedagogice, cat si celor care le detin si doresc sa le certifice. Certificate: Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor au regimul actelor de studii si sunt recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale, conform Ordonantei Guvernului Romaniei din 2000. Teme abordate:>> Pregatirea formarii>> Realizarea activitatii de formare>> Evaluarea participantilor la formare>> Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare>> Marketing-ul formarii>> Proiectarea programelor de formare>> Organizarea programelor si a stagiilor de formare>> Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare. Cursul de Formator este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, certificatultinut fiind recunoscut atat la nivel national cat si in Uniunea EuropeanaCertificatul ANC este insotit de un supliment Europass, document care prezinta intr-o forma standardizata si detaliata competentele dobandite si certificate la finalizarea cursului. La finalul programului de formare participantii pot sustine examenul ANC si obtine certificatul de FORMATOR eliberat de CNFPA/ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, certificatul obtinut fiind recunoscut atat la nivel national, cat si in Uniunea Europeana. Avangarde Business Group desfasoara cursul de FORMATOR in parteneriat cu ALMA VISION. Toate detaliile de inscriere si cu privire la inscriere se transmit de catre Avangarde Business Academy. Certificatele de absolvire pentru ocupatia FORMATOR se emit de catre ALLURE LINE SRL. Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma studii superioare copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli 

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Inspector Resurse Umane Galati la doar 350 ron

Perioada: 17 &ndashaugustSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata– 30 august 2018Examinareaugust 2018 Locatie: Structura cursului: 70% aplicatii practice 30% cunostinte teoretice Conditii de accestudii superioare Detalii curs acreditat: Cursul Inspector Resurse Umane se adreseaza persoanelor care doresc sa invete REVISAL, sa intocmeasca si sa gestioneze documentele de evidenta a personalului, sa organizeze recrutarea personalului, planul de formare profesionala, medierea conflictelor de munca, sa intocmeasca statele de plata si declaratiile fiscale. Programul ofera posibilitatea dobandirii de competente icompetente in calcularea concediilor medicale, completarea si depunerea dosarului pentru recuperarea creantelor pentru concediile medicale de la Casa de Asigurari de Sanatate si sa intocmeasca dosare de pensionareindemnizatia de somaj, indemnizatia crestere copil, precum si alte activitati carcateristice domeniului resurselor umane.   Certificate: Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor au regimul actelor de studii si sunt recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale conform Ordonantei Guvernului Romaniei nr. 129 din 2000. Teme abordate: Notiuni introductive – rolul si functiile inspectorului resurse umane. Registrul de evidenta a salariatilor in format electronic. Utilizarea programului REVISAL. Raportul juridic de munca Contractul individual de munca si contractul colectiv de munca. Intocmirea statelor de plata. Calculul salariilor, indemnizatiilor si contributiilor. Sistemul de pensii publice. Elemente practice Sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca Cursul de Inspector Resurse Umane este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana. Mai multe informatii sunt disponibile pe  proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma studii superioare copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Arhivar Bucuresti la doar 500 ron

Cursul de ARHIVAR  vizeaza dezvoltarea cunostintelor si aptitudinilor practice ale participantilor in vederea gestionarii si punerii la dispozitia publicului a documentelor create de institutiile publice si de organizatiile private. Certificarea de arhivar este obligatorie pe piata muncii, intrucat, conform art. 31 din legea Arhivelor Nationale, nr. 16 din, fiecare organizatie, publica sau privata are obligatia sa isi organizeze un compartiment de arhiva, administrat de personal specializat si responsabil in probleme de arhiva ce va fi format in acest sens. Unitatile publice si cele private (firmele) vor trebui sa isi insereze in propriile organigrame personal calificat in domeniul ARHIVAR. Grup tinta: Cursul se adreseazatuturor persoanelor interesate sa isidesfasoare activitatea in cadrul compartimentelor sau structurilor creatoare de arhive sau in depozitele de arhiva. Perioada de desfasurareaugustdasheptembrieSesiune teoretica cu prezentadashaugust 2018Sesiune teoretica cu prezentadasheptembrie 2018Practica asistata: 4dasheptembrie 2018Examinareeptembrie 2018 Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sectorBucuresti Teme abordate:   ►Legislatie specifica: Legea Arhivelor Nationale nrcu modificarile si completarile ulterioare; Hotararea de Guvern nr. 27 dirivind petitiile; Legea nrrivind accesul la informaţiile de interes public; Rezoluţia Consiliului UE din 6 mai 2003 asupra arhivelor din statele membre (2003/C ► Standardele Internaţionale elaborate de Consiliul Internaţional al Arhivelor ► Redactarea nomenclatorului arhivistic;► Gestionarea fondului documentar;► Prelucrarea documentelor;► Utilizarea informaţilor din documente;► Conservarea arhivei în depozit;Gestionarea si depozitarea arhivei; Termene de pastrare a arhivei ►Raportaricatreinstitutii abilitate►Inregistrareasolicitarilor privind eliberarea de documente;► Depistarea documentelor referitoare la informaţiile solicitate;►Intocmirea / eliberarea actelor specifice si pastreaza modul de evidenta a actelor solicitate/eliberate;► Recuperarea arhivei si eliberarea copiilor din arhiva Cursul de ARHIVAR este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul EducatieiNationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel naţional cat si in Uniunea Europeana. Mai multe informatii sunt disponibile pe  Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma studii medii copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere
108

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Inspector Resurse Umane Craiova la doar 350 ron

Perioada: 17 &ndashaugustSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata– 30 august 2018Examinareaugust 2018 Program:VineridashSambatadash; Locatie: Hotel Flormang-mun Craiova Structura cursului: 70% aplicatii practice 30% cunostinte teoretice Conditii de acces: studii medii Detalii curs acreditat: Curs Inspector Resurse Umane, curs acreditat ANC, se adreseaza persoanelor care doresc sa invete REVISAL, sa intocmeasca si sa gestioneze documentele de evidenta a personalului, sa organizeze recrutarea personalului, planul de formare profesionala, medierea conflictelor de munca, sa intocmeasca statele de plata si declaratiile fiscale. Programul ofera posibilitatea dobandirii de competente icompetente in calcularea concediilor medicale, completarea si depunerea dosarului pentru recuperarea creantelor pentru concediile medicale de la Casa de Asigurari de Sanatate si sa intocmeasca dosare de pensionareindemnizatia de somaj, indemnizatia crestere copil, precum si alte activitati carcateristice domeniului resurselor umane. Teme abordate: Notiuni introductive – rolul si functiile inspectorului resurse umane. Registrul de evidenta a salariatilor in format electronic. Utilizarea programului REVISAL. Raportul juridic de munca Contractul individual de munca si contractul colectiv de munca. Intocmirea statelor de plata. Calculul salariilor, indemnizatiilor si contributiilor. Sistemul de pensii publice. Elemente practice Sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca Curs Inspector Resurse Umane este un curs ACREDITAT ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana. Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma minim studii medii copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Inspector SSM Cluj la doar 390 ron

Cursul Inspector SSM se adreseaza persoanelor care doresc sa isi dezvolte o cariera in domeniul securitatii si sanatatii in munca, managerilor de societati comerciale dar si tuturor persoanele care doresc sa detina cunostinte in domeniu si sa obtina depinderile necesare prin prezentare a numeroase cazuri practice. Perioada: 17 &ndashaugustSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata– 30 august 2018Examinareaugust 2018 Locatie: Hotel Univers T, str. Alexandru Vaida Voievod nr 53 – 55 Conditii de acceStudii medii   Teme abordate: Cadrul legislativ referitor la securitatea si sanatatea in munca (SSM) Managementul riscului. Criterii de evaluare a riscurilor. Elaborarea planului de preventie. Monitorizarea activitatii de preventie. Elaborarea planurilor de urgenta si evacuare. Organizarea activitatii de prim ajutor. Elaborarea documentelor aferente activitatii de prevenire si protectie (fise de instruire, planuri, documente de evaluare a accidentelor etc.) Evidente si raportari in domeniul securitatii si sanatatii in munca.   Cursul de Inspector SSM este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana. Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma minim studii medii / superioare copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break  

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Formator Craiova la doar 400 ron

Perioada: 17 &ndashaugustSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata– 30 august 2018Examinareaugust 2018 Program:VineridashSambatadash  Locatie: Hotel Flormang – Craiova Structura cursului: 70% aplicatii practice 30% cunostinte teoretice Conditii de accestudii superioare Detalii curs acreditat: Cursul Formator, acreditat ANC, ofera participantilor posibilitatea de a-si insusi tehnici pedagogice si sa isi adapteze strategia de formare in functie de nevoile grupului caruia i se adreseaza. Grup tinta: Programul se adreseaza atat celor care doresc sa dobandeasca abilitati pedagogice, cat si celor care le detin si doresc sa le certifice. Certificate: Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor au regimul actelor de studii si sunt recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale, conform Ordonantei Guvernului Romaniei din 2000. Teme abordate:>> Pregatirea formarii>> Realizarea activitatii de formare>> Evaluarea participantilor la formare>> Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare>> Marketing-ul formarii>> Proiectarea programelor de formare>> Organizarea programelor si a stagiilor de formare>> Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare. Cursul de Formator este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, certificatultinut fiind recunoscut atat la nivel national cat si in Uniunea EuropeanaCertificatul ANC este insotit de un supliment Europass, document care prezinta intr-o forma standardizata si detaliata competentele dobandite si certificate la finalizarea cursului. La finalul programului de formare participantii pot sustine examenul ANC si obtine certificatul de FORMATOR eliberat de CNFPA/ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, certificatul obtinut fiind recunoscut atat la nivel national, cat si in Uniunea Europeana. Avangarde Business Group desfasoara cursul de FORMATOR in parteneriat cu ALLURE LINE SRL. Toate detaliile de inscriere si cu privire la inscriere se transmit de catre Avangarde Business Academy. Certificatele de absolvire pentru ocupatia FORMATOR se emit de catre ALLURE LINE SRL. Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma studii superioare (licenta) copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Inspector Resurse Umane Bucuresti la doar 230 ron

Cursul Inspector Resurse Umane se adreseaza persoanelor care doresc sa invete REVISAL, sa intocmeasca si sa gestioneze documentele de evidenta a personalului, sa organizeze recrutarea personalului, planul de formare profesionala, medierea conflictelor de munca, sa intocmeasca statele de plata si declaratiile fiscale. Programul ofera posibilitatea dobandirii de competente icompetente in calcularea concediilor medicale, completarea si depunerea dosarului pentru recuperarea creantelor pentru concediile medicale de la Casa de Asigurari de Sanatate si sa intocmeasca dosare de pensionareindemnizatia de somaj, indemnizatia crestere copil, precum si alte activitati carcateristice domeniului resurselor umane. Perioada de desfasuraredashaugustSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata&ndashaugustExaminareaugust Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sectorBucuresti Conditii de acces : studii medii finalizate cu diploma de BAC Teme abordate: Notiuni introductive – rolul si functiile inspectorului resurse umane. Registrul de evidenta a salariatilor in format electronic. Utilizarea programului REVISAL. Raportul juridic de munca Contractul individual de munca si contractul colectiv de munca. Intocmirea statelor de plata. Calculul salariilor, indemnizatiilor si contributiilor. Sistemul de pensii publice. Elemente practice Sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca Cursul de Inspector Resurse Umane este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana. Mai multe informatii sunt disponibile pe 

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Formator la doar 250 ron

Perioada de desfasuraredashaugustSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata&ndashAugust 2018ExaminareAugust 2018Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sectorBucurestiProgramMiercuridashJoi: dash; 21:30 Structura cursului: 70% aplicatii practice 30% cunostinte teoretice Conditii de acces: studii superioare Detalii curs acreditat: Curs Formator, curs acreditat ANCfera participantilor posibilitatea de a-si insusi tehnici pedagogice si sa isi adapteze strategia de formare in functie de nevoile grupului caruia i se adreseaza. Grup tinta: Programul se adreseaza atat celor care doresc sa dobandeasca abilitati pedagogice, cat si celor care le detin si doresc sa le certifice. Certificate: Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor au regimul actelor de studii si sunt recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale, conform Ordonantei Guvernului Romaniei din 2000. Teme abordate:>> Pregatirea formarii>> Realizarea activitatii de formare>> Evaluarea participantilor la formare>> Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare>> Marketing-ul formarii>> Proiectarea programelor de formare>> Organizarea programelor si a stagiilor de formare>> Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare. Cursul de Formator este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, certificatultinut fiind recunoscut atat la nivel national cat si in Uniunea EuropeanaCertificatul ANC este insotit de un supliment Europass, document care prezinta intr-o forma standardizata si detaliata competentele dobandite si certificate la finalizarea cursului. La finalul programului de formare participantii pot sustine examenul ANC si obtine certificatul de FORMATOR eliberat de CNFPA/ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, certificatul obtinut fiind recunoscut atat la nivel national, cat si in Uniunea Europeana. Avangarde Business Group desfasoara cursul de FORMATOR in parteneriat cu ALMA VISION. Toate detaliile de inscriere si cu privire la inscriere se transmit de catre Avangarde Business Academy. Certificatele de absolvire pentru ocupatia FORMATOR se emit de catre ALLURE LINE SRL. Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma studii superioare copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli 

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Consilier orientare privind cariera

Cursul de CONSILIER DE ORIENTARE PRIVIND CARIERA vizeaza dezvoltarea cunostintelor si aptitudinilor participantilor privind realizarea activitatilor specifice de orientare in cariera. Consilierul de orientare profesionala ofera consiliere si sprijin in luarea unor decizii privind alegerea unei profesii sau ocupatii, parcurgerea unor cursuri de calificare, recalificare, perfectionare, schimbarea ocupatiei sau a locului de munca. Grup tinta: Cursul se adreseaza specialistilor si personalului din resurse umane, recruterilor, managerilor, psihologilor, pedagogilor, consilierilor, consilierilor scolari, trainerilor/ formatorilor dar si oricarei persoane interesate sa se dezvolte personal si profesional. Teme abordate:   Modul I: Consilierul de orientare privind cariera. Dezvoltarea carierei Rolul consilierului de orientare privind cariera. Teorii ale dezvoltarii carierei Perfectionarea profesionala. Piata muncii. Analiza pietei muncii din Romania si Europa. Dinamica pietei muncii Adultul si dezvoltarea carierei. Probleme specifice. Solutii din perspectiva consilierului. Modulul II: Planificarea activitatii Identificarea nevoilor clientilor si intereselor proprii; Planificarea si prioritizarea activitatilor clientilor; Elaborarea de studii sociologice Evaluarea psiho-aptitudinala si a trasaturilor de personalitate Chestionare de interese si fise de lucru. Elaborare si utilizare. Modulul III: Desfasurarea procesului de consiliere privind cariera Etapele procesului de consiliere Comunicarea cu clientul. Relatia cu clientul. Angajamentul activ. Organizarea mediului general al procesului de consiliere Elaborarea programelor de dezvoltare a carierei. Procesul de formare continua / training si rolul sau in dezvoltarea carierei Asistarea clienţilor în procesul de planificare în carieră; Elaborarea psihoprofesiogramelor Instruirea clienţilor pentru automotivare Organizarea întâlnirilor de grup programate Strategii de căutare a unui loc de muncă. Orientarea clientului catre filierele de angajare. Consilierea clientului cu privire la detaliile prezentarii la interviul pentru angajare. Realizarea serviciilor de recrutare si pregatire; analiza locurilor de munca. Redactare recomandari de inscriere la programe de formare. Monitorizarea persoanelor consiliate Modulul IV: Evaluarea. Notiuni generale privind evaluarea. Tipuri de evaluare; Evaluarea continuă a clientului; Evaluarea componentei psihoprofesională a clienţilor. Interviul de informare în consilierea în carieră; Autoevaluarea în consilierea în carieră; Interpretarea rezultatelor procesului de evaluare; Competente:• Întocmirea şi administrarea documentelor specifice• Elaborarea psihoprofesiogramelor• Elaborarea studiilor sociologice• Administrarea şi prelucrarea informaţiilor cu ajutorul tehnicii de calcul• Perfecţionarea profesională• Evaluarea componentei profesionale a salariaţilor agenţiei• Evaluarea psihoprofesională a clienţilor• Instruirea clienţilor pentru automotivare• Organizarea întâlnirilor de grup programate• Planificarea activităţii proprii• Comunicarea interpersonală• Consilierea profesională Cursul de CONSILIER PRIVIND ORIENTAREA PRIVIND CARIERA este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel naţional cat si in Uniunea Europeana. Mai multe informatii sunt disponibile pe 

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Responsabil protectia datelor cu caracter personal la doar 550 ron

Cursul de responsabil protectia datelor  cu caracter personal vizeaza dezvoltarea cunostintelor si aptitudinilor practice ale participantilor in vederea desfasurarii activitatilor privind protectia datelor din cadrul unei firme/ institutie publica, precum si cunoasterea legislatiei in domeniu. Rolul DPO (Data Proiection Officer) – Responsabilul cu Proiectica Datelor este persoana de contact in cazul operatiunilor cu date personale. GDRP (General Data Protection Regulation) este reglementarea legislativa ale cetatenilor UE privind protectia datelor din cadrul unei firmei/institutii publice. Grup tinta: Cursul se adreseaza tuturor celor interesati sa dobandeasca cunostinte si abilitati privind regulamentul general al protectiei datelor din cadrul unei institutii, potrivit Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.   Perioada de desfasurareaugust 2018(JoiVineriSambata Locatie: Centrala Structura cursului: 70% aplicatii practice 30% cunostinteteoretice Teme abordate: Notiuni generale privind responsabilitatea protectiei datelor Responsabilitatile si fisa postului Responsabilului de Protectia Datelor Cadru legislativ privind protectia datelor in conformitate cu noile modificari Categorii de proceduri necesare desfasurarii si prelucrarii datelor Prelucrarea efectiva a datelor personale Metode si tehnici; principiile si terminologia tehnica specifica Securitate tehnica; Certificate: Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor au regimul actelor de studii si sunt recunoscute la nivel national, se emit CERTIFICATE DE PARTICIPARE pentru RESPONSABIL PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Examen conform programarii ANCentru ocupatia de Manager Securitatea Informatiei) proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma studii superioare copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli 
118

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Colector(Recuperator) Creante/Debite la doar 370 ron

Perioadaaugust – 7 septembrieSesiune cu prezentadashaugustPractica asistataaugust &ndasheptembrie 2018Examinareeptembrie 2018 Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sectorBucuresti Program:VineridashSambatadash;   Structura cursului: 70% aplicatii practice 30% cunostinte teoretice Conditii de acces: studii medii Detalii curs acreditat: Colectorul, recuperatorul creante/debite a devenit o ocupatie extrem de ceruta pe piata muncii dupa izbucnirea crizei economice, in contextul cresterii creantelor neincasate. Atat in cadrul institutiilor financiar – bancare cat si in cadrul societatilor comerciale se pune din ce in ce mai mare accent pe activitatea de colectare sau se externalizeaza aceasta activitate catre firme specializate. Cursul acreditat ANC se adreseaza persoanelor care doresc sa isi dezvolte o cariera in institutiile financiar bancare, nebancare si societati comerciale specializate in colectarea debitelor, precum si alte persoane care doresc sa-si dezvolte competente noi în domeniul colectarii creantelor. Teme abordate: Notiuni generale privind ocupatia de colector / recuperator creante / debite Intocmirea dosarelor de colectare / recuperare a creantelor de la debitori (consultarea bazei de date cu debitorii, colectarea informatiilor despre debitori si giranti, verificarea informatiilor colectate, realizarea profilului debitorului, intocmirea fisierului debitorului); Negocierea planului / programului de recuperare a creantei Administrarea activitatii de colectare prin telefon Notificarea debitorilor si girantilor Administrarea activitatii de colectare pe teren Monitorizarea respectarii intelegerilor de plata agreate cu debitorii / girantii Raportarea stadiului colectarii (recuperarii) creantelor / debitelor din portofoliu Cursul Colector(Recuperator) Creante/Debite este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana. Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma minim studii medii copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli 

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Specialist Managementul Deseurilor Cluj la doar 390 ron

Cursul se adreseaza companiilor care sunt generatoare de deseuri sau care isi desfasoara activitatea din domeniul protectiei mediului si ecologiei. In cadrul programului de formare participantii vor identifica tipurile de deseuri generate in cadrul firmei, si se vor analiza tipurile de documente care se intocmesc in conformitate cu cerintele legale privind protectia mediului (Legea   Perioadaaugust &ndasheptembrieSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistataaugust dash; eptembrie 2018Examinareeptembrie 2018 Locatie: Hotel Univers T, str. Alexandru Vaida Voievod nr 53 – 55 Teme abordate: Identificarea activitatilor si legislatiei aplicabile fiecarei activitati desfasurate Identificarea problemelor de mediu şi impactul asupra mediului Tipuri de deseuri si modalitati de gestionare in conformitate cu legislatia in vigoare Standarde internationale in managementul deseurilor; Transportul deseurilor nepericuloase si periculoase; Elaborarea documentelor privind gestiunea deseurilor ; Raportarea deseurilor generate catre autoritatile competente Solutii de finantare privind managementul deseurilor Strategii de reducere a poluarii Sisteme de management integrat a deseurilor; Politici si programe de mediu; Cursul de Specialist Managementul Deseurilor este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana. Mai multe informatii sunt disponibile pe

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Asistent Manager la doar 270 ron

Cursul Asistent Manager se adreseaza persoanelor interesate sa ocupe aceasta pozitie in cadrul companiilor, indiferent de domeniul de activitate. Asistentul Manager se ocupa in principal cu coordonarea contactelor de afaceri si a corespondentei cu partenerii de afaceri ai organizatiei, gestionarea informatiilor obtinute in desfasurarea activitatii proprii si a personalului subordonat; administrarea documentatiei, planificarea activitatii; raportarea activitatii catre conducere. Asistentul Manager reprezinta o functie importanta, alaturi de cea de manager de proiect, in toate proiectele finantate din fonduri europene. Perioada de desfasuraredashaugustSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata&ndashaugustExaminareaugust Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sectorBucuresti Program: LunidashMartidash; Structura cursului: 70% aplicatii practice 30% cunostinte teoretice Conditii de acceStudii medii Teme abordate: Rolul si responsabilitatile asistent managerului. Gestionarea informatiilor. Metode de inregistrare si arhivare a documentelor. Tipuri de documente. Notiuni de birotica. Utilizarea Microsoft office in activitatea curenta. Corespondenta de afaceri. Internetul si posta electronica. Gestionarea timpului si stresului. Tehnici de comunicare interpersonal Notiuni de relatii publice. Imaginea firmei si rolul acesteia in asigurarea succesului activitatii. Managementul evenimentelor: organizarea intalnirilor de afaceri Realizarea prezentarilor Notiuni financiar – contabile Notiuni de marketing. Oferta comerciala. Tehnici de negociere. Contractarea. Continutul si derularea contractelor comerciale. La finalul programului de formare participantii pot sustine examenul ANC si obtine certificatul de ASISTENT MANAGER eliberat de CNFPA/ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, certificatul obtinut fiind recunoscut atat la nivel national, cat si in Uniunea Europeana. Cursul de Asistent Manager este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana. Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma bac copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli 

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Manager Brasov la doar 350 ron

Perioada: 17 &ndashaugustSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata– 30 august 2018Examinareaugust 2018 Locatie: Conditii de acces: studii superioare Detalii curs acreditat:  Manager, curs acreditat ANC, se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca performanta la locul de munca si care, prin natura pozitiei si a functiei lor, isi aduc contributia la dezvoltarea companiei, organizatiei sau/si a institutiei in care isi desfasoara activitatea. Cursul de formare se adreseaza persoanelor interesate sa ocupe o functie de conducere intr-o organizatie publica sau privata, managerilorde nivel mediu si superior, dar si oricaror alte persoane interesate sa dobandeasca notiuni de management. Teme abordate: Modul I: Management strategic: Procesul de management strategic Sistemul de management organizational. Reproiectarea manageriala. Analiza strategica a organizatiei ( analiza SWOT, PEST etc.) Tipuri de strategii organizationale si modalitati de selectie a strategiei Implementarea, monitorizarea si controlul strategiilor Modulul II: Comunicare si leadership: Comunicarea in cadrul organizatiei (tipuri, forme etc.) Strategia de comunicare si cultura organizationala. Strategii de comunicare eficienta. Conceptul de leadership Profilul leaderului Procesul decizional (strategii decizionale) Modulul III: Notiuni de managementul resurselor umane Notiuni generale Strategia de resurse umane. Negocierea si medierea conflictelor Strategii de evaluare si motivare a angajatilor Cursul MANAGER este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana. Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma studii superioare copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Auditor in sectorul public Cluj la doar 590 ron

Cursul de AUDITOR PUBLIC INTERN  vizeaza dezvoltarea cunostintelor si aptitudinilor practice ale participantilor in vederea desfasurarii auditului intern in institutiile publice conform Legiientru modificarea si completarea Legiirivind auditul public intern si HGCapitol IV, Artrivind formarea profesionala a auditorilor interni care activeaza in domeniul public. Grup tinta: Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa fie auditori interni in sectorul public si sa-si desfasoare activitatea in entitati publice si care trebuie sa detina cunostintele, abilitatile si valorile necesare pentru a performa in domeniu. Locatie: Hotel Univers T, Cluj Napoca PerioadadashaugustSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata dash; 16 august 2018Examinareaugust 2018 Teme abordate: Prezentare principalelor modificari aduse de Normele generale privind exercitarea activitatii de audit public intern, aprobate prin HG nr Planificarea activitatii de audit intern: metodologia de elaborarea planului multianual de audit interi a planului anual de audit intern. Elaborarea obiectivelor unei misiuni de audit intern. Prezentarea tipurilor de misiuni de asigurare. Auditul de regularitat si auditul performantei. Prezentarea metodologiei generale a unei misiuni de asigurare; Realizarea etapei de pregatire a misiunii de audit intern Metodologia de realizare a analizei riscurilor in cadrul unei misiuni de audit intern. Corelatia cu registrul riscurilor din entitatea auditata. Elaborarea programului misiunii de audit public intern. Realizarea interventiei la fata locului. Colectarea probelor de audit. Teste specific. Tehnica de elaborare a fisei de identificare si analiza a problemei (FIAP). Exemple de erori posibile si modalitati de evitare. Elaborarea formularului de constatare si raportare a iregularitatilor (FCRI). Revizuirea documentelor si constituirea dosarului de audit; Sedinta de inchidere. Elaborarea raportului de audit intern; Realizarea concilierii. Tehnici de abordare a reuniunilor de conciliere; Elaborarea Programului de asigurare si imbunatatire a calitatii activitatii de audit intern; Urmarirea recomandarilor. Exemple de fise de urmarire a recomandarilor si exemple de monitorizare a stadiului implementarii recomandarilor Supervizarea misiunilor de audit intern. Tehnici de supervizare. Cursul de AUDITOR PUBLIC INTERN este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel naţional cat si in Uniunea Europeana. Mai multe informatii sunt disponibile pe   Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma studii superioare copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere
127

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Auditor Intern la doar 250 ron

Cursul se adreseaza tuturor celor interesati sa dobandeasca noi cunostinte si competente in vederea realizarii activitatii de audit intern si managementul riscului prin implementarea eficienta a metodologiei aferenta controlului intern. Programul de formare cuprinde exemple practice din desfasurarea activitatilor de audit atat in institutii private cat si in institutii publice, participantii dezvoltandu-si aptitudinile de organizare a unei misiuni de audit, de elaborare a deficientelor / problemelor identificate, a recomandarilor, dar si in prezentarea si negocierea raportului final cu unitatea auditata. Perioada de desfasuraredashaugustSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata&ndashaugustExaminareaugust 2018 Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sectorBucuresti Program: VineridashSambata Conditii de acces: studii superioare  Teme abordate: Notiuni privind auditul intern Principiile auditului intern Tipuri de audit Modelul de audit intern. Etapele procesului de audit Controlul intern. Definire. Tipuri de control intern. Modelul COSO. Procesul de control intern si rolul auditului in procesul de control Managementul riscului. Definirea riscului si tipuri de riscuri. Identificarea riscurilor si matricea riscurilor. Metode de management a riscului Elaborarea planului anual de audit Procesul de audit intern: etapele procesului, misiunea de audit, procesul de raportare Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma de licenta sau adeverinta copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli Cursul de Auditor intern este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana.

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Specialist Managementul Deseurilor Pitesti la doar 260 ron

Perioada de desfasuraredashaugustSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata&ndashAugust 2018ExaminareAugust 2018 Detalii promotie   Cursul se adreseaza companiilor care sunt generatoare de deseuri sau care isi desfasoara activitatea din domeniul protectiei mediului si ecologiei. In cadrul programului de formare participantii vor identifica tipurile de deseuri generate in cadrul firmei, si se vor analiza tipurile de documente care se intocmesc in conformitate cu cerintele legale privind protectia mediului (Legea   Locatie: Camera de Comert si Industrie Pitesti, Arges Conditii de acces : studii superioare finalizate cu diploma/adeverinta de licenta Teme abordate: Identificarea activitatilor si legislatiei aplicabile fiecarei activitati desfasurate   Identificarea problemelor de mediu şi impactul asupra mediului   Tipuri de deseuri si modalitati de gestionare in conformitate cu legislatia in vigoare   Standarde internationale in managementul deseurilor;   Transportul deseurilor nepericuloase si periculoase;   Elaborarea documentelor privind gestiunea deseurilor ;   Raportarea deseurilor generate catre autoritatile competente   Solutii de finantare privind managementul deseurilor   Strategii de reducere a poluarii   Sisteme de management integrat a deseurilor;   Politici si programe de mediu;     Cursul de Specialist Managementul Deseurilor este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana. Mai multe informatii sunt disponibile pe  

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Manager Cluj la doar 350 ron

Perioada: 17 &ndashaugustSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata– 30 august 2018Examinareaugust 2018 Locatie: Hotel Univers T, str. Alexandru Vaida Voievod nr 53 – 55 Structura cursului: 70% aplicatii practice 30% cunostinte teoretice Conditii de acces: studii superioare Detalii curs acreditat:  Manager, curs acreditat ANC, se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca performanta la locul de munca si care, prin natura pozitiei si a functiei lor, isi aduc contributia la dezvoltarea companiei, organizatiei sau/si a institutiei in care isi desfasoara activitatea. Cursul de formare se adreseaza persoanelor interesate sa ocupe o functie de conducere intr-o organizatie publica sau privata, managerilorde nivel mediu si superior, dar si oricaror alte persoane interesate sa dobandeasca notiuni de management. Teme abordate: Modul I: Management strategic: Procesul de management strategic Sistemul de management organizational. Reproiectarea manageriala. Analiza strategica a organizatiei ( analiza SWOT, PEST etc.) Tipuri de strategii organizationale si modalitati de selectie a strategiei Implementarea, monitorizarea si controlul strategiilor Modulul II: Comunicare si leadership: Comunicarea in cadrul organizatiei (tipuri, forme etc.) Strategia de comunicare si cultura organizationala. Strategii de comunicare eficienta. Conceptul de leadership Profilul leaderului Procesul decizional (strategii decizionale) Modulul III: Notiuni de managementul resurselor umane Notiuni generale Strategia de resurse umane. Negocierea si medierea conflictelor Strategii de evaluare si motivare a angajatilor Cursul MANAGER este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana. Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma studii superioare copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Manager Vanzari Bucuresti la doar 250 ron

Cursul Manager Vanzari se adreseaza atat managerilor care doresc sa-si dezvolte abilitatile de organizare si coordonare ale activitatii de vanzari, precum si tuturor persoanelor care doresc sa se pregateasca pentru o astfel de ocupatie. Programul de formare ofera participantilor posibilitatea de a detine cunostinte si aptitudini specifice activitatii de vanzari dar si de leadership si management general. Perioada de desfasuraredashaugustSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata&ndashaugustExaminareaugust 2018 Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sectorBucuresti Program: VineridashSambatadash;   Structura cursului: 70% aplicatii practice 30% cunostinte teoretice Conditii de acces: studii superioare Teme abordate: Organizatia si functiunile sale. Rolul vanzarilor in evolutia organizatiei. Echipa de vanzari. Managerul de vanzari – stiluri managerial. Atributiile managerului de vanzari. Elaborarea politicilor si programelor de vanzari. Elemente cheie in asigurarea succesului in activitatea de vanzari. Perseverenta in vanzari. Atitudinea si optimismul in vanzari. Tehnici de abordare a clientilor. Recrutarea si selectia personalului din vanzari – tehnici si metode. Instruirea si formarea personalului din echipa de vanzari. Strategii de motivare si coaching. Prejudecatile vanzatorului. Controlul si evaluarea activitatii de vanzari. Strategii de vanzare. Gestionarea clientilor dificili. Tehnici de comunicare eficienta in vanzari. Comunicarea non verbala. Managementul conflictelor. Tehnici de negociere Managementul timpului Managementul stresului Realizarea previziunilor (forecast-uri). Managementul riscului. Managementul deciziilor. Managementul costurilor. Evaluarea activitatii de vanzari. Cursul de Manager Vanzari este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana. Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma studii superioare copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli 

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Competente Antreprenoriale la doar 250 ron

Perioada de desfasurareaugust &ndasheptembrie 2018Sesiune cu prezentaAugust &ndasheptembrie 2018Practica asistata&ndasheptembrie 2018Examinareeptembrie 2018 Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sectorBucuresti Program: VineriSambata Conditii de acces: studii superioare. Important: La cursul de achizitii se pot inscrie numai persoane cu diploma de licenta in domeniul Juridic sau economic Detalii curs acreditat: Pe parcursul perioadei de desfasurare a cursului EXPERT ACHIZITII PUBLICE, acreditat ANCarticipantii vor cunoaste si vor profunda notiunile specifice achizitiilor publice, avand posibilitatea de a aplica toate conceptele invatate in cadrul unor sarcini concrete. Programul de formare vizeaza cresterea capacitatii de implementare practica a notiunilor teoretice furnizate de catre trainer. In urma cursului, participantii vor putea practica meseria de Expert Achizitii Publice. Teme abordate: Sistemul achizitiilor publice – definitie, continut>> Cadrul legislativ in material achizitiilor publice>> Achizitiile publice in cazul proiectelor cu finantare nerambursabila. Ghidul de bune practici in domeniu.<< Principiile achizitiilor publice<< Achizitiile publice in proiectele cu finantare nerambursabila<< Tipuri de contracte de achizitie publica<< Domeniul de aplicare al legislatiei achizitiilor publice<< Autoritati contractante<< Pregatirea achizitiilor publice – PAP, valoare estimate<< Reguli de elaborare si participare<< Publicarea anunturilor<< Reguli speciale de transparenta, de comunicare si transmitere a datelor si de evitare a conflictelor de interese.<< Licitatia deschisa, licitatia restransa, dialogul competitiv.<< Negocierea cu/fara publicarea prealabila a unui anunt de participare.<< Cererea de oferta, concursul de solutii.<< Sistemul electronic de achizitii publice.<< Criterii de calificare si selectie<< Criteriul de atribuire, factori de evaluare<< Oferte; oferte alternative<< Evaluarea ofertelor – oferte inacceptabile si neconforme<< Garantia de participare<< Procedurile de atribuire<< Contractele sectoriale<< Solutionarea contestatiilor  Cursul de Expert Achizitii Publice este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, certificatultinut fiind recunoscut atat la nivel national cat si in Uniunea EuropeanaCertificatul ANC este insotit de un supliment Europass, document care prezinta intr-o forma standardizata si detaliata competentele dobandite si certificate la finalizarea cursului. Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma studii superioare copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Instructor/Preparator Formare

Cursul de INSTRUCTOR / PREPARATOR FORMARE vizeaza dezvoltarea cunostintelor si aptitudinilor practice ale participantilor in vederea proiectarii unui program de formare, a desfasurarii si evaluarii lui. Grup tinta: Cursul se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa isi desfasoare activitatea in domeniul formarii profesionale a adultilor, inclusiv a persoanelor absolvente de studii medii. Perioadaaugust – 7 septembrieSesiune cu prezentadashaugustPractica asistataaugust &ndasheptembrie 2018Examinareeptembrie 2018 Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sectorBucuresti Teme abordate: Proiectarea activitatilor de formare Asigurarea managementului procesului de instruire Evaluarea activitatilor de formare asigurarea functionalitatii echipamentelor Integrarea TIC in formare Consilierea formabililor Dezvoltarea institutionala a organizatiei si dezvoltarea de parteneriate Asigurarea managementului carierei si a dezvoltarii personale Cursul de INSTRUCTOR / PREPARATOR FORMARE este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul EducatieiNationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel naţional cat si in Uniunea Europeana. Mai multe informatii sunt disponibile pe   Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma studii medii copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Marketing Manager la doar 250 ron

Detalii curs acreditat: Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca performanta la locul de munca si care, prin natura pozitiei si a functiei lor, isi aduc contributia la dezvoltarea companiei, organizatiei sau/si institutiei in care lucreaza. Programul de formare se adreseaza persoanelor interesate sa ocupe o functie de conducere in domeniul marketingului intr-o organizatie publica sau privata, programul de formare oferind participantilor posibilitatea de a-si dezvolta cunostintele in domeniu si de a dobandi noi abilitati specifice. Perioada de desfasuraredashaugustSesiune cu prezentadashaugustPractica asistata&ndashaugustExaminareaugust Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sectorBucuresti Program: VineriSambatadash; Structura cursului: 70% aplicatii practice 30% cunostinte teoretice Conditii de acces: studii superioare Teme abordate: Notiuni generale privind activitatea de marketing si dimensionarea acesteia Analiza mediului de marketing. Studiul pietei si al concurentei. Instrumente de investigare si analiza. Cercetarea de marketing Organizarea activitatii de marketing. Rolul marketingului in cadrul organizatiei. Marketing managerul – pozitie, atributii si responsabilitati. Mix-ul de marketing Elaborarea strategiei, politicii si planului de marketing Tehnici de comunicare si gestionare a imaginii organizatiei. Documente specifice activitatii de marketing: tipuri de contracte, raportare etc. Realizarea bugetelor de marketing Tehnici de promovare si gestionare a imaginii Cursul de Marketing Manager este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana. Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma studii superioare copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli 

SC Avangarde Business Group SRL

Curs Auditor Intern la doar 250 ron

 Cursul se adreseaza tuturor celor interesati sa dobandeasca noi cunostinte si competente in vederea realizarii activitatii de audit intern si managementul riscului prin implementarea eficienta a metodologiei aferenta controlului intern. Programul de formare cuprinde exemple practice din desfasurarea activitatilor de audit atat in institutii private cat si in institutii publice, participantii dezvoltandu-si aptitudinile de organizare a unei misiuni de audit, de elaborare a deficientelor / problemelor identificate, a recomandarilor, dar si in prezentarea si negocierea raportului final cu unitatea auditata. Perioada de desfasuraredashaugustSesiune cu prezentadashaugust 2018Practica asistata&ndashaugustExaminareaugust 2018 Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr, sectorBucuresti Program: VineridashSambata Conditii de acces: studii superioare  Teme abordate: Notiuni privind auditul intern Principiile auditului intern Tipuri de audit Modelul de audit intern. Etapele procesului de audit Controlul intern. Definire. Tipuri de control intern. Modelul COSO. Procesul de control intern si rolul auditului in procesul de control Managementul riscului. Definirea riscului si tipuri de riscuri. Identificarea riscurilor si matricea riscurilor. Metode de management a riscului Elaborarea planului anual de audit Procesul de audit intern: etapele procesului, misiunea de audit, procesul de raportare Examen conform programarii ANC: proba teoretica: test grila proba practica: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanti Documente necesare la inscriere: cerere inscriere copie diploma de licenta sau adeverinta copie CI copie certificat casatorie (daca este cazul) copie certificat nastere Va oferim: suport de curs (format fizic si electronic) consultanta pe intreaga perioada a cursului si in vederea pragatirii documentatiei pentru examinare coffee break posibilitatea de a face parte din echipa noastra oferte speciale pentru cursantii fideli Cursul de Auditor intern este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana.