SC Advantage Hema Innovation Technologies SRL

4.31 out of 13 ratings

Arad, Romania

Apply


SC Advantage Hema Innovation Technologies SRL este o parte firmei HEMA Maschinen- und Apparatenschutz GmbH cu sediul în Seligenstadt, Germania.

HEMA Maschinen- und Apparateschutz GmbH a devenit un producător enumit ṣi respectat de echipamente de protecţie pentru maṣinile unelte ṣi este în continuare o firmă de familie, cu peste 130 angajaţi în Germania.

Prin adaptarea continuă la cerinţele pieţii, prin structuri moderne ṣi căi de decizie optimizate în cadrul firmei noastre condusă direct de proprietari, noi reuṣim să rămînem tineri ṣi să reacţionăm prompt - ar dezvoltarea noastră încununată de succes este cea mai bună confirmare.

La sediul nostru din Germania se află secţiile centrale de proiectare ṣi dezvoltare. Proiecte noi, perfecţionări, elaborarea proceselor de producţie ṣi hotărîri privind selecţia materialelor auloc exclusiv la sediul nostru central – după care urmează coordonarea cuṣi adaptarea la locaţiile noastre de producţie din străinătate.

Astăzi, compania îşi desfaşoară o activitatea și în următoarele țări: România, Italia, China și America de Nord.

Locaţia ARAD


La fabrica noastră din Arad (Romania), fabricăm burdufe de protecţie elastice si metalice, cu lamele ṣi fără, sisteme de ulouri ṣi ṣorţuri, precum ṣi părţi componente pentru sistemele complete de pereţi posteriori de protecţie pentru centrele de prelucrare (Backwallsystem).
Fabrica din Arad a fost prima sectiee producție HEMA în străinătate. Fabrica actuală este situata in Zona Industrială Vest, nde îṣi desfăṣoară activitatea din 2008. 

This employer does not have any available jobs at the moment.