Search for jobs
Job title, keyword or company name
City / County / Country

SC ADRIA SRL

Responsive Employer
4.40 out of 5 ratings

Suceava, Romania

Follow

SC ADRIA SRL, societate înfiinţată în anul, are ca principal obiect de activitate comercializarea de piese auto, lubrifianţi, anvelope, accesorii, scule şi vopsele auto. De asemenea, SC ADRIA SRL oferă servicii profesionale în cadrul celor două service-uri ale sale. ADRIA este dealerul autorizat SKODA pentru judeţele Suceava şi Botoşani. Scopul nostru este implementarea unui sistem funcţional, orientat spre satisfacerea clientului astfel încât să ne menţinem poziţia de lider de piaţă ca furnizor de servicii, de reparaţie şi întreţinere a autovehiculelor, comercializarea de piese de schimb şi accesorii auto.

PRINCIPIILE ADRIA

· Calitate şi servicii excelente pentru clienţii noştri

Produsele şi serviciile oferite de firma noastră trebuie să depăşească aşteptările clienţilor, astfel încât acestia să ne acorde intreaga lor încredere în ceea ce priveşte rezolvarea solicitărilor. De aceea politica managerială şi pregătirea personalului este îndreptată pentru asigurarea unor produse şi servicii post vânzare de calitate superioară.

· Orientarea către angajat

ADRIA a dezvoltat un mediu de lucru dinamic si motivant, prin încurajarea şi fidelizarea angajatilor cu spirit de initiativă, pentru a le permite să evolueze continuu şi să-şi îndeplinească aspiraţiile. Profesionalismul şi modul de acţiune individuală şi colectivă a personalului reprezintă un avantaj în competiţia cu concurenţa.

· Sinceritate

· Deschidere

Suntem fideli politicii de a identifica noi domenii în care clienţii au nevoie de produsele şi serviciilor noastre, ne manifestăm disponibilitatea de a oferi produse şi servicii adecvate necesităţilor clienţilor noştri.

· Comunicare

· Îmbunătăţire continuă

Suntem conştienţi că întotdeauna există oportunitatea de îmbunătăţire a SMC implementat, a climatului şi culturii firmei, în care fiecare angajat să poată aplica şi să-şi dezvolte abilităţile creative.

OBIECTIVELE STRATEGICE ADRIA

· Menţinerea certificării ISO 9001 a Sistemului de Management al Calităţii

· Respectarea şi menţinerea calitătii seviciilor şi produselor noastre

· Stimularea dezvoltării continue a capacităţilor profesionale a angajaţilor noştri

· Respectarea cerintelor sistemului nostru de management al calitătii de către toţi furnizorii noştri

· Asigurarea protectiei mediul înconjurător şi respectarea standardelor de calitate în ceea ce priveşte mediul.