SC Adient Automotive Romania SRL

4.28 out of 193 ratings

Timișoara, Romania

Apply

Adient este lider global in producerea de sistem de scaune.

Pentru ca unul din trei scaune din lume provin din fabricile noastre, colaboram cu tote marile companii producatoare deutovehicule sientru toate clasele de operatinuni care se intind pe continente, prezenta noastra este unau adevarat globala. Prin organizare meticuloasa, livram produsele potrivite la momentul potrivit - si suntem de fiecare data exact acolo unde Clientii nostri au nevoie de noi.

Prezenta noastra in Romania este reprezentata de angajati prezenti inpt fabrici de productie in ordine de la vest la est: Jimbolia (armaturi metalice si mecanisme), Timisoara (material textil huse auto), Craiova (scaune auto), Poiana Lacului (spuma poliuretanica pentru scaune auto), Bradu JIT(scaune auto), Bradu Metal (armaturi metalice), Pitesti (huse auto) si Ploiesti (huse auto).

La Adient – leader in productia de scaune auto, te vei bucura de ritm si directie, intr-o lume mereu in miscare. Vei avea parte de un mediu de lucru sigur, in care te vei putea dezvolta traind experiente si interactionand cu oameni exceptionali.