SC ABSELA SERV SRL

5.00 out of 1 rating

Bulevardul Tomis, 308, Constanța, Romania

Apply

Am înființat agenția de turism Angel Travel Romania deoarece credem că fiecare merită cel puțin câteva zile de relaxare în fiecare an. Din acest motiv dorim săferim niște produse atât de bine gândite, încât venitul mic să nu fie un criteriu care să-i facă pe oameni să renunțe la vacanță. Suntem hotărâți să face turismul din ce în ce mai accesibil și să oferim tuturor posibilitatea de a călători. Din acest motiv le oferim clienților noștri și posibilitatea de a folosi la noi Tichetele de Vacanță.
Punctul forte al activității Angel Travel Romania îl constituie o bună cunoaștere a clienților, anticipându-se nevoile și dorințele acestora. Nu avem nimic de ascuns, comunicăm deschis și mizăm pe încredere.
Pentru noi, clientul este întotdeauna pe primul loc! Ne dorim să fim mereu la nivelul așteptărilor și chiar să le întrecem, de aceea toate eforturile noastre au ca scop îmbunătățirea calității serviciilor și satisfacției clienților noștri.
Pentru voi ne străduim să fim cei mai bun în fiecare zi și să vă oferim servicii turistice personalizate sau de la colaboratorii noștri de încredere.

This employer does not have any available jobs at the moment.