Salon Modern Style

4.58 out of 12 ratings

Splaiul Morarilor, Timișoara, Romania

Hours:
M
Closed
T
09:00 - 19:00
W
09:00 - 19:00
T
09:00 - 19:00
F
09:00 - 19:00
S
09:00 - 19:00
S
08:00 - 18:00
Send CV

Ne străduim pentru a oferi tuturor clientilor nostri acelasi lucru: un aspect curat, cald, modern. Este formula perfectă, care permite fiecaruia să se exprime cu ușurință, natural și frumos.

Salon Modern Style

Tratament facial complet puncte negre/de grasime !

Tratament facial complet dureaza 2 ore si include scoaterea punctelor negre, punctelor de grasime, masaj facial !

Salon Modern Style

Epilare cu Zahăr !

Epilat cu zahăr Inghinal este la 40 lei ! Epilat cu zahăr mustață este la 10 lei ! Epilat cu zahăr axilă este la 25 lei ! Diferența de preț pentru celălalte zone se plătește la salon ! Avem rugămintea să sunați la salon pentru a verifica dacă sunt locuri atunci când doriți sau dacă am primit programarea dvs. ! Ce beneficii are EPILAREA CU ZAHAR? Mai putin disconfort Epilarea cu zahar este o forma de epilare ce se aseamana celei cu ceara, dar de fapt este mult mai blanda si mai putin dureroasa. E necesara insa un nivel mai ridicat de cunostinte tehnice pentru a contribui la un confort ridicat pentru client. Este igienica Zaharul este mai igienic decat multe alte optiuni deoarece bacteriile nu vor supravietui in zahar. Pentru fiecare client se foloseste pasta de zahar proaspata ce se aplica cu manusa. Astfel, nu exista nici un risc de contaminare incrucisata. Bacteriile exista intr-un recipient de ceara. Zaharul este bland Atat de bland incat indeparteaza firele de par chiar si din zonele mai sensibile si chiar si firele mai viguroase. Este deosebit in special pentru vinisoarele fine de pe fetele unor femei care nu se pot epila in acea zona cu ceara. Este de asemenea si un bun exfoliant natural intrucat zaharul adera la firele de par dar si la celulele moarte ale pielii. Nu este fierbinte niciodata Zaharul se aplica la temperatura camerei iar apoi se incalzeste de la temperatura corpului. Ceara este fierbinte si creste riscul sensibilitatii pielii din cauza chimicalelor prezente in ceara sau arzand pielea.

Salon Modern Style

Tratament Par Cu Cellula Madre !

Pentru un păr HRĂNIT, combină MULTIPLICATORUL de HIDRATARE cu ELIXIRUL de REGENERARE cu CELULE STEM DE ARGAN și părul tău se va simți și vedea hidratat la un alt nivel! Declanșează puterea regenerării cu ajutorul noului produs CELULLA MADRE! Dă-i părului tău o a doua șansă la frumusețe cu tratamentul-minune de la SEMI DI LINO! Acum este simplu să amplifici tot ce are mai frumos podoaba ta capilară. Alfaparf Cellula Madre Glow - Multiplicator de vitalitate și strălucire Produs pentru vitalitate cu complex de vitamine care amplifică strălucirea parului. Multiplicator de vitalitate si stralucire conține Complex Shine Fix si Color Fix. Alfaparf Cellula Madre Nourishment - Multiplicator de hidratare Produs pentru hidratare cu nutrienți din Zahar care amplifică nutriția părului. Multiplicatorul de hidratare conține complex Shine Fix și Color Fix Complex. Alfaparf Cellula Madre Restructuring - Multiplicator de restructurare Produs concentrat de restructurare care conține Măduvă de Bambus și Cortex Repair. Repară părul amlificandu-i forța și flexibilitatea pe baza complexelor Shine Fix și Color Fix. Elixir de regenerare cu celule stem de argan - Alfaparf Cellula Madre Elixir de regenerare și reînnoire cu celule stem de Argan, Vitamina F, extract de Semințe de In și filtre UV.

Salon Modern Style

Tratament facial masca aur/argint !

Tratament facial complet cu masca de aur / argint in functie de tipul de ten, dureaza aprozimativ 2 ore in functie de tenul fiecaruia !

Salon Modern Style

Extensii de Gene Fir cu Fir

Extensii de Gene Fir cu Fir 2D / 3D / 2D&3D. Prețul este pentru Gene 2D !!!! Pentru Gene 3D se plătește diferență la salon de 80 Lei! Pentru Gene combinat 2D&3D se plătește diferență la salon de 50 Lei! Întreținerea se face la 3-4 săptămâni !!! La intreținere preturile diferă , sunt mai mici decât la prima aplicare!!!! Avem rugămintea să sunați la salon pentru a verifica dacă sunt locuri atunci când doriți sau dacă am primit programarea dvs. !

Salon Modern Style

Vopsit & Tuns & Coafat de zi

Vopsit & Tuns & Coafat de zi cu Vopsea Alfaparf/Alterego exclusiv salon in limita unui tub de vopsea!

Salon Modern Style

Epilat total !

O piele fina in fiecare zi ! Epilatul total cu ceara include 13 zone : epilat picioare lung ,inghinal total, brate lung, axila, mustata, spate, piept, perciuni, barbie, gat, fese, fata, abdomen.

Salon Modern Style

Gene false tip smoc!

Aplicat gene false tip smoc cu gene incluse! Avem rugămintea să sunați la salon pentru a verifica dacă sunt locuri atunci când doriți sau dacă am primit programarea dvs. !

Salon Modern Style

Coafat & Machiaj de ocazie !

Coafat de ocazie & Machiaj profesional cu produse profesionale !