S.C. SIGMA DESIGN PROIECT S.R.L.

4.33 out of 9 ratings

Strada Delea Veche, 16, Bucharest, Romania

Follow

Firma SIGMA DESIGN PROIECT a fost infiintata in anul 2006 ca o societate cu raspundere limitata, avand ca domeniu principal de activitate proiectare de rezistenta si executie de lucrari in domeniul constructiilor civile, industriale si agricole, oferind in prezent servicii complete de arhitectura, inginerie structurala, sanitara, instalatii electrice, retele apa si canal, expertiza pentru cladiri existente cat si servicii de consultanta tehica legata de acestea.
Echipa este formata din persoane competente avand studii superioare de specialitate si este compusa din ingineri structuristi, arhitecti si ingineri instalatori.

Servicii:
Elaborarea de proiecte complexe pentru constructii noi civile, industriale si agricole. Proiectele vor fi verificate de verificatori atestati pentru domeniile respective.
Elaborarea de proiecte de consolidare, modificare, modernizare pentru constructii existente, pe baza unor expertize elaborate de experti atestati. Proiectele vor fi verificate de verificatori atestati pentru domeniile respective si insusite de experti atestati.
Lucrari de executie constructii civile.
Management de proiect si dirigentie de santier.

This employer does not have any available jobs at the moment.