S.C. RENTROP & STRATON S.R.L.

4.47 out of 47 ratings

Bulevardul Națiunile Unite, Bucharest, Romania

Contact Follow

Lider de 25 ani al pietei de informatii specializate din Romania, grupul romano-german Rentrop & Straton are in portofoliul sau urmatoarele produse: colectia Consilier (Taxe si Impozite, Contabilitate, TVA, Impozit pe Profit, Codul Muncii, Managementul Resurselor Umane, Management Financiar, Contracte Comerciale), colectia Revista Romana, colectia Newsletter, colectia Expert CD, colectia Ghidul Managerului Eficient. Cu 130 de angajati, peste 500 de autori si specialisti si o cifra de afaceri de 3 milioane de euro, Rentrop&Straton este cel mai important furnizor roman de informatii specializate.
Rentrop&Straton face parte din reteaua internationala VNR Verlag für die Deutsche Wirtschaft AG, important grup de consultanta in afaceri german, cu operatiuni la Bonn, Berlin, Salzburg, Zürich, Varsovia, Bucuresti, Moscova, Londra, Manchester, Madrid si Johannesburg. Rentrop&Straton este membru SIPA (Specialized Information Publishers Association), membru fondator BRAT (Biroul Roman de Audit al Tirajelor) si ARMAD (Asociatia Romana de Marketing Direct).

Reteaua on-line a Grupului de Editura si Consultanta in Afaceri Rentrop & Straton cuprinde in acest moment peste 50 de site-uri.

Dintre acestea amintim: , , ,  , , , , , , , , , , .