MEDCENTER

4.23 out of 71 ratings

Strada Aeroportului, Bucharest, Romania

Follow

Medcenter reprezintă unul din cei mai importanți furnizori de servicii medicale clinice și de laborator din România.

Compania s-a lansat pe piața serviciilor medicale odată cu deschiderea primului centru medical la Iași. Ca urmare a unui parcurs ascendent și a unei politici continue de extindere, dezvoltare și diversificare, Medcenter și-a dezvoltat o rețea medicală cu acoperire națională.

În prezent, rețeaua natională de sănătate Medcenter cuprinde numeroase centre medicale, în principalele județe ale țării: București, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Constanța și Ialomița. 

Medcenter deține și unul dintre cele mai mari laboratoare din sud-estul Europei: mai mult de 6000 de metri pătrați destinați medicinii de laborator și patologiei. 

Respectarea normelor de calitate și preocuparea noastră pentru acuratețea rezultatelor oferite pacienților se regăsesc inclusiv în dotarea laboratoarelor cu aparatură performantă de ultimă oră, cât și în instruirea periodică a personalului specializat.

Misiunea Medcenter este de a reda sănătatea fiecărui pacient al nostru, asigurând o evaluare corectă a stării de sănătate a pacienţilor, printr-un diagnostic precis şi rapid.

Prețuim dedicația și loialitatea în aceeași măsură în care apreciem competența și aptitudinile profesionale. Astfel, Medcenter susține în permanență dezvoltarea profesională a membrilor echipei sale și investește în cei care dau dovadă de profesionalism și inovație.

În politica noastră de recrutare, ne concentrăm pe identificarea și atragerea celor mai talentați profesioniști din domeniul medical. Căutăm oameni cu inițiativă, pasionați de activitatea lor și interesați de dezvoltarea profesională, într-un mediu de lucru dinamic.