Romcom Communication Services and Distribution SRL

4.11 out of 9 ratings

Strada Divizia 9 Cavalerie, 75, Timișoara, Romania

Apply Follow

Societate romano-germana, fondata in mai 1997.

Partener Orange din, societatea ROMCOM acopera partea de vest si centru a Romaniei cu o retea de 16 magazine specializate in vanzarea de produse si servicii in telecomunicatii. Orange furnizeaza servicii de telecomunicatii mobile, internet si televiziune. Grupul Orange este unul dintre liderii mondiali in servicii de telecomunicatii, cu peste 183 de milioane de clienti pe cinci continente.

Suntem o companie cu o echipa tanara, creativa, dinamica, deschisa, cu o vasta experienta in domeniul comunicatiilor.

Parteneri ai distribuitorilor oficiali, agreati in Romania pentru Samsung, Huawei, Nokia, LG, Sony, Alcatel. In magazinele noastre gasiti o gama variata de modele, atat terminale cat si accesorii GSM originale .

Oferim servicii personalizate, concepute special pentru cea mai placuta experienta de utilizare a consumatorilor. Dorim sa ne dezvoltam in continuare pentru a oferi serviciile de calitate de care clientii au nevoie, inovatie si transparenta.

Te vrem in echipa noastra, te asteptam cu o atmosfera prietenoasa si dinamica. Aici iti este incurajata orice idee care poate sa faca lucrurile sa mearga mai bine.

This employer does not have any available jobs at the moment.