SC RODNA TRANS SRL

Cluj-Napoca, Romania

Contact Follow

RODNA TRANS a fost înființată în 1990, având ca obiect principal de activitate Școala de Șoferi (categoriile A, B, C, D și E). Un an mai târziu, în 1991, din dorința de a avea autovehicule curate și perfect funționale, firma și-a creat propriul Service și Spălătorie Auto. Din anul 2000, compania și-a dezvoltat un nou serviciu, Rent a Car, iar în prezent dispune de un parc auto de peste 50 autoturisme format din mărci diverse precum: DACIA, RENAULT, PEUGEOT, FORD, SKODA, FIAT, OPEL, VOLKSWAGEN, AUDI, BMW, 2 autocamioane MERCEDES ACTROS și DAF XF, un autocar SCANIA și 4 motociclete mărcile SUZUKI și HONDA. Ulterior, în anul 2007, compania a devenit unic importator în România al sistemului de Dublă Comandă Auto pe Cabluri marca PEHEJA. Sistemul este montat pe orice tip de autovehicul care se utilizează la școala de șoferi.

Așadar, cu peste 30 de ani de experiență în domeniul auto, compania RODNA dispune de autovehicule moderne și de un personal cu experiență deosebită atât în educația rutieră, reparația și întreținerea auto, cât și în relația cu clienții.

Dinamismul și inovația sunt două atuuri pe care RODNA, din Cluj-Napoca, le pune în valoare, încercând mereu să ofere servicii de calitate.