Quartz Matrix SRL

Responsive Employer
4.31 out of 74 ratings

Bulevardul Carol I, 5, Iași, Romania

Follow

 Q

Quartz Matrix este o companie românească de tehnologie și inginerie prezentă de 25 de ani pe piața Business-to-Business din România. Compania Quartz Matrix răspunde la provocări cu inovație, la cerințe cu performanță, la exigențe cu soluții eficiente fie că este vorba despre domeniul IT, cloud, electric, electronic, educațional, al securității la incendiu, al dezvoltării software sau al mentenanței. Din aceste motive, parteneriatele încheiate de Quartz Matrix sunt mereu de lungă durată și se bazează pe încredere și respectarea minuțioasă a contractelor încheiate.

Fiind prezentă cu soluții și servicii de tip Business-to-Business la nivel național, Quartz Matrix urmărește permanent ca performanțele sale să se reflecte în succesul clienților și partenerilor săCompania investește permanent în cercetare-dezvoltare, urmărind ca soluțiile oferite să fie mereu personalizate pe specificul fiecărui client în parte și să se reflecte direct în creșterea productivității.

Gândindu-se constant la soluții de viitor viabile, Quartz Matrix implementează încă de acum 8 ani proiecte și soluții inovative în domenii de tehnologie avansată, remarcându-se ca pionieri în IoT (Internet of Things) și Industry în România.

Quartz Matrix susține instruirea perioadică a fiecărui angajat și se implică în procesul de învățare continuă prin alocarea de resurse considerabile pentru certificarea experților săi în toate domeniile în care activează. Astfel, echipa competentă și entuziastă Quartz Matrix este pregătită întotdeauna să găsească, împreună cu dumneavoastră, soluțiile cele mai bune în folosul fiecăruia și în beneficiul tuturor.


Pretuim valoarea echipei noastre si valoarea pe care TU o poti aduce companiei noastre ! Ce cautam ? un coleg dinamic, cu idei si intiativa si dornic de a se remarca prin actiunile si rezultatele sale ! Daca vrei sa contribui la realizarile noastre si sa iti dezvolti cariera intr-o echipa de succes, trimite CV-ul tau.