McDonald's in Romania

Responsive Employer
4.19 out of 98 ratings

Șoseaua Nicolae Titulescu, Bucharest, Romania

Follow

A lucra alături de McDonald's înseamnă mai mult decât a avea un loc de muncă - toate calificările noastre sunt create astfel încât să dezvolte atât latura profesională, cât şi pe cea personală a angajaților.

 Suntem de 25 de ani alături de clienții din România și le oferim în fiecare zi produsele preferate, în cele 88 de restaurante si 44 de McCafe, in 27 de orase din țară. Îi întâmpinăm mereu cu zâmbetul pe buze și gândim experiențe plăcute, creăm spații primitoare și investim în dezvoltare digitală, pentru a rămâne restaurantul preferat al clienților.

Începând cu anul, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din România, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital operează 149 de restaurante în zone de top, mai mult de jumătate dintre ele fiind cu McDrive și numerase cafenele McCafe.

În 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON Hewitt România. Echipa McDonald’s e formată din oameni muncitori, ambițioși, pentru care interacțiunea cu alți oameni este o bucurie. Ne dorim să aducem în echipa noastră colegi dornici să învețe și să crească în cadrul unei echipe puternice și ambițioase.


This employer does not have any available jobs at the moment.