PRAS Consulting SRL

4.61 out of 28 ratings

Strada Ștefan Negulescu, Bucharest, Romania

Follow

Despre noi

Având o experiență de peste cincisprezece ani, PRAS este unul dintre furnizorii importanți de soluții IT ai pieței din România.

PRAS oferă servicii de consultanță, externalizare, implementări de sisteme și rețele informatice, precum și alte servicii IT&C pentru companii românești și străine.

De-a lungul anilor, PRAS a obținut un număr considerabil de premii si certificări ce atesta capacitatea noastră de a implementa soluții complexe pentru zonele de infrastructură IT, comunicații unificate precum și cloud computing. Toți consultanții PRAS sunt certificați individual pentru a putea implementa astfel de tehnologii.

 

O companie fără reguli corporatiste

Avem nevoie de un mediu de lucru plăcut pentru a excela, așa că am dat la o parte toate aspectele mai puțin plăcute ale muncii într-o corporație și ne străduim să menținem un mediu în care predomină buna dispoziție, respectul reciproc și dorința de a progresa.

 

Un TU updatat

Pentru că își încurajează angajații să își dezvolte abilitățile profesionale și umane, PRAS este și o „școală de IT” care îți oferă toate atuurile unei cariere de succes.

Îți vom susține evoluția profesională și îți vom cere în schimb seriozitate și hotărâre.

 

Oameni in IT&C

In echipa noastră, nu vei avea timp să te plictisești. Vei lucra în medii IT foarte variate, vei avea posibilitatea de a-ți face multe contacte și vei avea acces la ultimele noutăți și tehnologii din domeniul IT&C. În primul rând, însă, vei găsi în echipa PRAS oameni cu care poți lega prietenii pe viață.

 

Suntem ambițioși

Ne dorim să ajungem acolo, sus, suntem dornici să creștem și lucrăm de minune în echipă. Suntem entuziaști, gândim deschis și ne dezvoltăm în domenii emergente, ce vor asigura oportunități de creștere pe plan personal și profesional.