Search for jobs
Job title, keyword or company name
City / County / Country

Piraeus Insurance Reinsurance Broker Romania SA

4.27 out of 11 ratings

Bucharest, Romania

Apply Follow
O echipa de specialisti care “ Stie exact ce asigurare ti se potriveste”

PIRAEUS INSURANCE REINSURANCE BROKER ROMANIA SA este o societatespecializata in activitatile de intemediere si brokeraj in Asigurari si reasigurari care face parte din grupul finaciar PIAREUS BANK ROMANIA. Deoarece actionarul majoritar este PIRAEUS BANK GRECIA, societatea este prin urmare membru si in cadrul grupului PIRAEUS BANK GRECIA.

La Piraeus Insurance Reinsurance Broker Romania lucreaza o echipa profesionista, cu experienta in domeniul asigurarilor si cel al brokerajului in asigurari, scopul ei fiind sa va ofere servicii de un inalt standard profesional precum si promptitudine in rezolvarea solicitarilor dumneavoastra.

Raspunzand exigentelor clientilor sai, Piraeus Broker prezinta cele mai bune oferte din punct de vedere financiar , personalizate in functie de necesitatile asigurative.

Piraeus Insurance Reinsurance Broker furnizeaza solutii de asigurare prin cei 370 reprezentanti la nivel national , prezentand in cel mai scurt timp o analaiza comparativa care sa contina informatii despre societatea de asigurari, riscurile acoperite si conditiile de asigurare adaptate contextului de piata.