First Bank S.A.

Looking for Premium Talent
4.23 out of 668 ratings

Șoseaua Nicolae Titulescu, 29, Bucharest, Romania

Follow

FIRST BANK este prima investitie realizata de fondul american de investitii . Flowers&Co. in Romania si in Europa Centrala si de Sud Est.

FIRST BANK este rezultatul achizitiei Piraeus Bank Romania de catre fondul american de investitii . Flowers & Co, in luna Iunie 2018.

Cu sediul in Bucuresti, FIRST BANK ofera o serie larga de produse si servicii adresate atat clienților locali cat si celor internationali, incluzand activitati de retail, IMM si corporate banking.

FIRST BANK opereaza prin 59 de unitati bancare, cu 1200 de specialisti si are aproximativde clienti activi. Pentru mai multe informatii va invitam pe

. Flowers & Co. este unul dintre liderii domeniului de private equity, dedicat investitiilor globale in industria serviciilor financiare. Fondat in, . Flowers & Co. a investit peste 15 miliarde de dolari in 53 de companii de portofoliu din 18 tari, intr-o varietate de subsectoare ale industriei financiare, ce includ domeniul bancar, asigurari, reasigurari, servicii financiare specializate si servicii de management al activelor. . Flowers & Co. gestioneaza active de aproximativ 6 miliarde de dolari si are birouri in New York si Londra.

Pentru mai multe informatii va invitam pe .