PHOENICIA EXPRESS SRL

4.49 out of 37 ratings

Șoseaua Odăii, 441, Bucharest, Romania

Contact Follow

Grupul Phoenicia Hotels destinat turismului de business din Bucuresti a fost infiintat in urma succesului obtinut pe litoralul romanesc de grupul hotelier Perla Majestic din care fac parte hotelurile:


- Majestic Mamaia - 3* +
- Perla Mamaia - 3*
- Majestic Olimp - 3*
- Majestic Jupiter - 3*
- Phoenicia Holiday Resort - 4*
- Phoenicia Luxury - 4*

 -Phoenicia Royal-5*

Hoteluri cu traditie, cunoscute pentru standardele inalte ale serviciilor oferite.

Phoenicia Hotels a debutat pe piata hoteliera din Bucuresti prin deschiderea unuia dintre cele mai mari hoteluri de 4 stele din Romania - Phoenicia Grand Hotel - in septembrie 2005.
Dupa doar 4 ani de la infiintare, Phoenicia Hotels a cunoscut o evolutie foarte puternica detinand la momentul actual doua hoteluri de 4 stele: Phoenicia Grand Hotel si Phoenicia Express, 3 aparthoteluri: Phoenicia Apartments, Phoenicia Aparthotel si Phoenicia Residential Apartments - toate incadrate la categoria 4 * si un Business center.

Experinta acumulata in cei peste 10 ani de la infiintarea grupului Perla Majestic constituie un avantaj in incercarea noastra de a oferi servicii de calitate clientilor.
Numarul mare de locuri de cazare, precum si calitatea si diversitatea serviciilor oferite fac din Grupul Hotelier Phoenicia - Perla Majestic una dintre cele mai importante baze de turism din Romania.