PEX

Looking for Premium Talent
3.91 out of 22 ratings

Strada Popa Fărcaș, Ploiești, Romania

Follow

Suntem o companie localizata in Romania, Ploiesti, judetul Prahova, infiintata in anul 1991. PEX are drept scop dezvoltarea prin diversificarea pe mai multe directii.
După o perioada de 30 ani de investitii si extindere, in acest moment
functioneaza urmatoarele centre de afacere:

PEX Distributie

Comercializam o gama diversificata de produse si ne desfasuram activitatea pe piața vopselelor auto, a materialelor si finisajelor in constructii, acoperiri industrie si pentru uz militar. Livram in toata tara,iar ca zona principala de acoperire sunt judetele: Prahova, Ilfov, Dambovita, Buzau, Vrancea, Braila, Galati.

PEX Auto

Suntem recunoscuti de partenerul Porsche Romania ca punct de vanzare în judetul Prahova pentru marca DASWELT AUTO, si ca centru de reparatii pentru marcile Volkswagen, Seat si Skoda. In acest moment operam prin doua unitati service si un showroom de prezentare.

PEX Farmacii

FARMACIILE AMON-PEX isi desfasoara activitatea pe piata farmaceutica prin trei unitati situate central in orasul Ploiesti. Obiectivul principal este satisfacerea nevoilor de natura medicala ale pacientilor, intelegem prin aceasta oferirea de medicamente cat si de consiliere competenta. Farmacistii nostrii iti pun la dispozitie mai mult decât medicamentele de care ai nevoie - iti dau sfaturi practice si sunt intotdeauna in sprijinul tau.