PEX

3.86 out of 22 ratings

Strada Popa Fărcaș, Ploiești, Romania

Apply
Suntem o companie localizata in Romania, Ploiesti, judetul Prahova, infiintata in anul 1991. PEX are drept scop dezvoltarea prin diversificarea pe mai multe directii.
După o perioada de 20 ani de investitii si extindere, in acest moment
functioneaza urmatoarele centre de afacere:

PEX Distributie

Comercializam o gama diversificata de produse si ne desfasuram activitatea pe piața vopselelor auto, a materialelor si finisajelor in constructii, având ca zona de acoperire judetele: Prahova, Buzau, Vrancea, Braila, Galati.

PEX Auto

Suntem recunoscuti de partenerul Porsche Romania ca punct de vanzare în judetul Prahova pentru marca Seat, si ca centru de reparatii pentru marcile Volkswagen, Seat si Skoda. In acest moment operam prin doua unitati service si un showroom de prezentare.

PEX Farmacii

FARMACIILE AMON-PEX isi desfasoara activitatea pe piata farmaceutica prin trei unitati situate central in orasul Ploiesti. Obiectivul principal este satisfacerea nevoilor de natura medicala ale pacientilor, intelegem prin aceasta oferirea de medicamente cat si de consiliere competenta. Farmacistii nostrii iti pun la dispozitie mai mult decât medicamentele de care ai nevoie - iti dau sfaturi practice si sunt intotdeauna in sprijinul tau.
This employer does not have any available jobs at the moment.