Perfect Care Distribution

3.67 out of 3 ratings

Strada Scărlătescu, 17, Bucharest, Romania

Apply

Perfect Care Distribution a fost infiintata in anul 2012 cu scopul de a distribui produse medicale pe piața romaneasca si internationala.

Echipa Perfect Care este dinamica si proactiva, actioneaza cu profesionalism pentru a oferi clientilor si partenerilor cele mai bune servicii. Valorile promovate de catre Perfect Care Distribution sunt seriozitatea, devotamentul si corectitudinea - atribute care au darul de a ne apropia de partenerii nostri.

Principalele activitati care au generat rezultatele noastre pozitive au fost importul/exportul de medicamente si distributia marcilor proprii de absorbante sanitare pentru femei si scutece pentru langa cele de mai sus, compania a intrat si pe piata de retail din Romania, deschizand primele cinci farmacii. In prezent lucram la dezvoltarea si licentierea unei fabrici de productie cosmetice. In acest sens, compania a achizitionat, prin finantare europeana, echipamentele parteneri strategici, cu ajutorul carora suntem in masura sa oferim servicii competitive clientilor nostri.