PARTENER S.R.L.

Responsive Employer
3.89 out of 19 ratings

Bacău, Romania

Follow

Furnizor premium de scule si echipamente de constructii, cu o prezenta neintrerupta de peste 2 decenii pe piata de profil din Romania, prezenta asigurata prin reteaua de peste 400 de centre proprii, parteneri si francize la nivel national si livrarea către mai mult de 100 mii de clienti, compania PARTENER este parte a unui grup de firme ce depaseste 300 de membri in echipa. Asa cum o spune si logo-ul nostru, PARTENER PENTRU PERFORMANTA, obiectivul nostru este performanta. Si nu este un logo si atat, este un crez care are la baza:
- reputatia consolidata in timp de a fi cu adevarat un partener de echipa si un partener pentru clientii nostri;
- performanta pentru produsele si serviciile pe care le oferim, asigurata de calitatea, tehnologia si varietatea care le caracterizeaza;
- performanta data de echipa PARTENER din care te invitam sa faci parte.

Valorile echipei noastre sunt: integritate, responsabilitate, rigoare, colegialitate, curaj, respect pentru mediu.

Din aceste valori s-a construit spiritul PARTENER si acestui spirit dorim sa i te alaturi. Chiar daca esti un proaspat absolvent aflat la inceput de cariera sau, dimpotriva, esti deja angajat dar iti doresti o schimbare in cariera, alatura-te echipei noastre si vei gasi ocazia de a fi implicat in proiecte ce-ti vor provoca inteligenta, creativitatea, spiritul de echipa. Noi detinem experienta, instrumentele si sistemul care sa te puna in valoare, sa te dezvolti si sa-ti dezvalui adevaratul potential.