LIVESTUDIO Bucuresti

Responsive Employer

Bucharest, Romania

Follow

LiveStudio este un brand cu renume in domeniul videochat din Bucuresti, cu 15 ani vechime pe piata, avand la baza o echipa dinamica si experimentata. Un brand ce inspira incredere, siguranta si profesionalism o companie care a dezvoltat "Pasiune pentru performanta".

Ownerii si managerii acestui brand au o experienta de 20 de ani in Romania, si au construit o reputatie solida alaturi de cele mai puternice site-uri din domeniul videochatului. Partenerii nostri ne recomanda ca fiind alegerea optima pentru o cariera si un job stabil avand performanta ca motor al succesului.

In cadrul echipei de management a LiveStudio vei intalni corectitudine, sinceritate, apreciere si respect. Aceste atribute ne dorim sa fie reciproce, deoarece noi vom completa oferta cu multa munca si strategii de dezvoltare, pentru ca fiecare componenta a echipei noastre sa functioneze la capacitate maxima.

Alegand un job in cadrul LiveStudio, iti oferi sansa de a obtine un venit stabil, in continua crestere, in care limitele sunt date de implicarea si de dorinta de evolutie personala a fiecaruia.

Ambitia, perseventa si munca sustinuta sunt calitatile principale pe care le cautam in fiecare membru al echipei noastre. Indiferent de rolul detinut in companie poti creste financiar implicandu-te si evoluand alaturi de noi.

LiveStudio a adoptat un mod de lucru in care modelul este incurajat sa isi exploreze unicitatea si sa isi dezvolte calitatile abordand un stil personal centrat pe abilitatile de comunicare, persuasiune si sex-appeal. Modelul LiveStudio invata sa inteleaga nevoile interlocutorului si sa creeze prietenii virtuale. Acest stil de lucru are denumirea de “stil Glamour”.

Daca iti doresti sa aflii mai multe despre noi, te invitam la un tur virtual pe site-ul nostru. Deasemenea ne poti face o vizita, deoarece interactiunea fata in fata este cea mai eficienta si mai veridica.

LiveStudio isi doreste colaborari de lunga durata cu persoane dornice de dezvolare profesionala si personala care la randul lor sa faca “Pasiune pentru performanta”.