OECHSLER Romania S.R.L Lipova

Looking for Premium Talent
4.19 out of 31 ratings

Lipova, Romania

Contact Follow

51088738_977256455806650_219120452528766976_o

OECHSLER - producător de piese de mare precizie din material plastic.

OECHSLER România face parte din Concernul OECHSLER, cu sediul în Ansbach (Franconia Mijlocie), dispune din 2007 de o locație proprie de producție în Europa de Est, cu sediul în Lipova, o localitate situată în vestul Romaniei, fabrică piese de mare precizie din material plastic și subasambluri complexe, clienții fiind importanți furnizori ai industriei automotive și din alte domenii industriale. Exemple de produse fabricate: segmente dințate din material plastic sau actuatoare destinate frânelor de parcare electronice, precum și mecanisme de reglare a oglinzilor destinate echipării camioanelor.

Gama tehnologică variază de la piese din plastic de precizie înaltă, la sisteme de tehnologie avansată, de la design și produse cu funcții optice, la soluții de funcționare, de la magneti și injectare ceramică, la fabricarea completă de actuatoare.

Oechsler oferă soluția potrivită pentru funcții auto, cum ar fi sistemul de închidere centralizată, frână de parcare electronică sau faruri adaptive și produce o gamă largă de unelte de micro mecatronice și elementele de acționare - pentru funcții înalte chiar și în dispozitive mai mici .