NUCLEOS LOGISTICS SRL

4.80 out of 5 ratings

Otopeni, Romania

Apply

Societatea Nucleos Logistics ofera servicii logistice companiilor producatoare si importatoare din domeniul farmaceutic.
Incepand cu anul 2013 si pana in prezent compania a integrat cel mai inovator sistem de distributie “direct to pharmacy“ si “direct to hospital“ modificand procedurile interne putand astfel oferi clientilor acest sistem de distributie directa prin care marfa ramane permanent in proprietatea producatorului.
Partenerii nostri sunt producatori de produse farmaceutice cu renume din urmatoarele arii terapeutice: oftalmologie, ginecologie, oncologie, dar si producatori de dispozitive medicale si reactivi de laborator.
Vasta experienta in domeniu si calitatea serviciilor oferite de Nucleos Logistics se datoreaza in principal partenerilor cu care a lucrat de-a lungul vremii, reusind mereu sa tina pasul cu cerintele europene in vederea asigurarii calitatii in domeniul farmaceutic . Nucleos Logistics este astfel o companie perfect compatibila in a oferii servicii celor mai mari producatori de produse farmaceutice din lume.

This employer does not have any available jobs at the moment.