Next Recruitment S.R.L

4.00 out of 1 rating
Apply
NEXT RECRUITMENT este o agentie de recrutare si plasare forta de munca, inregistrata la Inspectoratul Teritorial de Munca Sibiu, care ofera servicii de recrutare si plasare personal pe piata muncii din strainatate, consultanta in domeniul managementului resurselor umane, precum si consultanta pentru gasirea locului de munca potrivit fiecarui candidat, obiectivul nostru fiind ocuparea fortei de munca.
Suntem o echipa tanara si entuziasta care impartaseste aceleasi valori si idealuri ca si oamenii care vor sa porneasca pe un nou drum alaturi de noi.
Am inceput acest proiect din nevoia de a ne folosi experienta proprie spre a demonstra ca abilitatile si determinarea oamenilor ce vor sa traiasca si sa munceasca la alt nivel pot sa faca diferenta intr-o lume din ce in ce mai competitiva.
Tinand cont ca increderea este baza oricarei colaborari, comunicarea cu dumneavoastra ca angajator sau candidat, este cheia succesului pe care putem sa il obtinem impreuna.
Consideram ca o persoana in cautarea unui loc de munca nu trebuie sa plateasca pentru ca isi ofera serviciile unui angajator, asadar NU percem comisioane/taxe de la candidati, suntem platiti pentru serviciile noastre de colaboratorii nostri.
This employer does not have any available jobs at the moment.