Moise Carmen

0.00 out of 0 ratings

Bucharest, Romania

Apply

Cautam Modele Fetish Online

Teatru Studio cauta modele fetish, pentru sesiuni online de video experienta, profesionalism, decor, trainer personalizat, recuzita specifica acestui domeniu cu mare potential financiar. 

Fetisismul este nisa in care accentul nu se pune pe nuditate, ci pe Dominare si senzualitate. Aici, TUetii , fie ca esti sau nu si in realitate o fire dominanta sau daca ai cunsotinte precare in acest domeniu, te vom ajuta sa devii o Stapana o experienta de peste zece ani, am ridicat acest domeniu la rang de arta, de aici si denumirea de teatru.

Studioul foto profesional, atelierul vestimentar dedicat (rima tinuta ti-o vom oferi GRATUIT), 100% transparenta, castiguri intre 2000 si 5000 euro pe luna, respectul si profesionalismul sunt doar o parte din punctele noastre forte. Una dintre cerintele noastre este ca tu sa stii engleza ( Obligatoriu), cel putin, la nivel mediu. In rest, putem construi impreuna!

Vino sa ne cunoastem la un interviu! Noi te asteptam cu o cafea si pregatiti sa iti indeplim visele ( casa, masina, vacante, etc) !

This employer does not have any available jobs at the moment.