Mirrors Beauty Salon

0.00 out of 0 ratings

Bulevardul Carol I, 68, Bucharest, Romania

Hours:
M
12:00 - 21:00
T
12:00 - 21:00
W
12:00 - 21:00
T
12:00 - 21:00
F
12:00 - 21:00
S
10:00 - 16:00
S
Closed
Apply

Mirrors Beauty Salon vă oferă intr-o locatie centrala, de lux, la standardele cele mai înalte, servicii de medicina estetica, de intretinere faciala si remodelare corporala, diverse tehnici de masaj manual, reflexo-terapie si mai nou medicina holistica. Venim pe piaţă cu un nou concept, holistic, prin care servim nu doar frumuseţea, ci şi sănătatea, considerând că cele două au valoare reală numai împreună. Veţi afla în încăperile salonului nostru o adevărată sursă de regenerare, o oază de liniste si relaxare, în care vă veţi elibera, cel puţin momentan, de stres şi vă veţi recăpăta tonusul si zambetul. Suntem o echipă de profesionişti condusă de Doctor Cristina Bejan, medic primar de chirurgie plastică şi estetică, iar deviza noastră este: binele clientilor este prioritar.
 

Amplasamentul salonului este ideal, la intersecţia dintre Calea Moşilor şi Bulevardul Carol I, iar spaţiul pe care îl punem la dispoziţie este generos şi confortabil, distingându-se prin eleganţă şi bun-gust.

Într-o lume a diletanţilor, noi suntem profesionişti. Dacă v-aţi săturat de improvizaţii, respectaţi-vă si veniţi să ne cunoaşteţi.
Va asteptam cu drag!

 

This employer does not have any available jobs at the moment.