Mediafax SA

4.24 out of 143 ratings

Strada Nicolae Iorga, 5, Bucharest, Romania

Follow

Mediafax () este prima agenţie de presă independentă din România, care, din, deţine poziţia de lider pe piaţa românească în furnizarea de fluxuri de ştiri şi informaţii de afaceri în timp real.

Echipa editorială Mediafax reflectă echidistant actualitatea internă şi internaţională, livrând zilnic peste 500 de ştiri din domeniile politic, economic, social, cultural şi sportiv, fluxuri de fotografie de presă, precum şi înregistrări audio cu declaraţii şi interviuri în exclusivitate. Toate aceste informaţii sunt accesate online, onscreen şi pe telefonul mobil de către consumatorii de informaţie.

De asemenea, Mediafax agregă informaţia din presa scrisă şi audio-vizuală din întreaga ţară, fiind primul furnizor român de servicii profesionale de monitorizare a presei, fotografie de stock de la furnizori externi şi conţinut video pentru telefonul mobil.

În afară de informaţie în timp real, Mediafax oferă acces la o arhivă de peste 1 milion de materiale jurnalistice şi pestede fotografii de eveniment, din, actualizată zilnic.

Poziţia de lider pe piaţa românească de informaţie este consolidată zi de zi nu numai prin puterea de acoperire a evenimentelor actualităţii, ci şi prin calitatea informaţiei pe care o oferă clienţilor şi cititorilor de cei peste 200 de jurnalişti profesionişti din echipa noastră.

În acest sens, la începutul anului, Mediafax a primit certificatul de conformitate cu standardul ISO 9001:2000 pentru sistemul său de management al calităţii în furnizarea de servicii de informaţii pentru mass-media şi companii.

De-a lungul timpului, Mediafax a fost pionier pe piaţa media românească, stabilind standarde de profesionalism în jurnalism şi lansând în premieră produse şi servicii multimedia, care oferă beneficiarilor conexiunea în timp real cu informaţia specializată de care au nevoie, precum şi o viziune de ansamblu asupra evenimentelor zilei.This employer does not have any available jobs at the moment.