Med.Co Medical Company

Bucharest, Romania

Follow Unfollow

Company details

Prezentare

Corporaţia OMRON a fost fondată în 1933 la Kyoto (Japonia) şi este leader mondial în domeniul proiectării şi execuţiei senzorilor precum şi a tehnologiei sistemelor ultrasonice. OMRON Healthcare Europe ., filială a corporaţiei OMRON, a devenit cel mai important marketer şi distribuitor de aparatură medicală de monitorizare a sănătăţii la domiciliu. Activitatea creativ-tehnologică a companiei OMRON Healthcare se bazează pe o echipă de cercetători formată din peste 90 de ingineri şi personal auxiliar, care îşi desfăşoară activitatea în Centrul de Cercetare-Dezvoltare al corporaţiei de la Kyoto.

Principalele produse medicale oferite de OMRON sunt tensiometrele, aparatele de aerosoli (nebulizatoare), termometrele, aparatele de electrostimulare transcutanată (), aparatele pentru determinarea compoziţiei corporale, pedometrele şi periuţele de dinţi sonice. OMRON oferă şi aparate destinate specialiştilor, între care electrocardiograful portabil HeartScan ECG şi tensiometrul HEM 9000AI.

În septembrie, OMRON Healthcare a marcat un moment important de activitate:100 de milioane de tensiometre vândute în întreaga lume.

În ultimii 10 ani şi-a extins gama de aparate medicale oferite, devenind reprezentant pe piaţa românească şi al altor furnizori externi: TAI DOC Technology (Taiwan), MKW Lasersystem Germania şi Accutech SUA.

This employer does not have any available jobs at the moment.